Prodej bytu 3+kk, Harrachov - Nový Svět, 45 m2

Harrachov, Nový Svět

4 501 857 Kč
/za nemovitost
bez DPH a bez provize MM
Hypotéka od 21 455 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaHarrachov, Nový Svět
ID876441
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná45 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

13 minut od Harrachova je k prodeji připravený nový třípokojový byt nad Szklarskou Porebou.
Prostory mají celkovou plochu 56,7 m², nacházejí se v podkroví menšího bytového domu. Obytný prostor je spojený s jídelnou, kuchyňským koutem a východem na balkon, celý prostor je velmi prosvětlený, protože okna zde směřují do tří stran. Dvě ložnice, velká a světlá koupelna a četné vestavěné skříně, to vše umožňuje pohodlné bydlení/odpočinek 4-6 osobám.
Byt je kompletně dokončený a vybavený s použitím špičkových materiálů. Komfort v letních dnech zajišťuje klimatizace. Vysoké pokoje, dřevo, cihla a dokonale sladěný barevný nábytek dávají pocit velmi útulného a zároveň prostorného interiéru. K bytu patří parkovací stání.
Město Szklarska Poreba a okolí je velmi oblíbené mezi turisty, kteří sem přijíždí během celého roku.
Brutto cena s DPH činí 4.862.000 CZK bez provize. Ceny jsou přepočítány kurzem ČNB k 6.6.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Harrachově.