Prodej bytu 2+kk, Třeboň - Třeboň II, Svobody, 55 m2

Svobody, Třeboň II

7 300 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 34 790 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSvobody, Třeboň II
ID61542
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná55 m2
Patro2. z 3
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha55 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Terasa
Výtah

Origo partneři v Třeboni

Popis

Nabízíme k prodeji nový byt o dispozici 2+kk, který je umístěn ve 2. podlaží bytového domu ve velmi žádané lokalitě ulice Svobody v Třeboni. Byt je o podlahové ploše 55,3m2, k bytu náleží garážové parkovací stání v přízemí domu o výměře 13,4m2, dále k bytu patří sklep o výměře 2,7m2 a také terasa o výměře 27,8m2. V bytě je i klimatizace.

Byt se skládá z předsíně, koupelny s WC, obytné místnosti s kuchyní a ložnice. Vytápění bytu je řešeno ústředním plynovým vytápěním.

Bytový dům se nachází v docházkové vzdálenosti od lázní Aurora a současně je v docházkové vzdálenosti do centra města Třeboně. V těsné blízkosti bytu je současně i veškerá občanská vybavenost.

Škola - 10 minuta chůze
Zdravotnické zařízení - 2 minuty chůze
Pošta - 10 minuty chůze
Školka - 3 minuty chůze
Masarykovo náměstí - 10 minut chůze
Potraviny - 3 minuty chůze
Lázně Berta - 15 minut chůze
Lázně Aurora - 5 minut chůze

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Třeboni.