Prodej rodinného domu, Merklín - Lípa, 380 m2 (ID: 1339540)

Merklín, Lípa

8 699 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 41 457 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMerklín, Lípa
ID60159
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná337 m2
Patro1. z 3
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy192 m2
Podlahová plocha380 m2
Plocha nemovitosti1604 m2
Plocha zahrady1204 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Merklíně

Popis

Prostorná ubytovací chata sloužící k pronájmu na okraji Karlových Varů v malebné a nerušené přírodě.

Rodinný dům umístěný v obci Lípa u Merklína je ztělesněním ideálního odpočinku od ruchu města a práce. I proto je také neustále vyhledáván jako rekreační oddych po celý rok.

Dům se pyšní 7 ložnicemi, 2 kuchyněmi, 5 koupelnovými prostory a 3 společenskými prostory, které na Vás dýchají nejenom atmosférou "horské chaty" s moderním zázemím, ale také svojí historií. Venkovní vybavení poskytuje využití pro všechny druhy zábavy.

V docházkové vzdálenosti jste obklopení panenskou přírodou ve formě lesů, luhů a hájů, ale také i zajímavými objekty jako například Lanové centrum a trailpark Plešivec či lezecká stěna v Merklíně.

Po celé léto je chata rezervována milovníky outdoorové turistiky, především kvůli přímému napojení na cyklostezku, zatímco v zimě je chata neustále využívána k zajížďce na zasněžené plochy skiareálu Plešivec a Klínovce na Božím Daru. Ideálnější místo pro pořádání teambuildingů či trávení volného času s rodinou nebo přáteli lze jen těžko najít.

Stávající klientela je schopná generovat příjem z této nemovitosti v průměru 65 000 Kč čistého zisku měsíčně (780-800 000 Kč ročně). Klientela již nemovitost zná a ráda se k ní každoročně vrací.

Pro konzultaci roční výnosnosti či sjednání prohlídky se neváhejte obrátit na níže uvedené kontakty a budeme se těšit společné prohlídky s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Merklíně (okr. Karlovy Vary).