Prodej chalupy, Prosetín, 244 m2

Prosetín

5 550 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně provize, realitního a právního servisu. Cena je k jednání
Hypotéka od 26 450 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaProsetín
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná301 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha244 m2
Plocha nemovitosti501 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Prosetíně

Popis

RD 6+1/2 krby/balkon/bazén/zahrada + patrová garáž s klubovnou a soc. zařízením, Prosetín (Žďár nad Sázavou)
Exkluzivně nabízíme k prodeji 2 domy v rámci jedné nabídky.
První dům je klasický řadový rodinný dům s dvorkem, okrasnou zahradou a bazénem. Dům o dispozici 6+1 má užitnou plochu 191m2. V přízemí je umístěn obývací pokoj s krbem, pokoj pro hosty, kuchyň s krbem a jídelním koutem, spíž, velká jídelna, předsíň, hala, koupelna, WC a technická místnost. V prvním patře jsou 2 velké a 2 malé ložnice, 2 komory, koupelna s WC, hala a technická místnost. Z obývacího pokoje je přímý vstup na okrasnou zahradu s venkovním krbem a příjemným posezením. Jen pár kroků dál je umístěn bazén s protiproudem. Dalším komfortním místem domu je balkon přístupný z velké ložnice v patře, který skýtá majitelům nádherný výhled i dostatek soukromí. Dům je průběžně rekonstruován a stále si drží vysoký standard bydlení. Dispozice, dostatek otevřených prostor i zajištěné soukromí v pokojích v patře, vybavení, celkové barevné ladění domu – to vše v konečném efektu poskytuje majitelům velmi útulné a pohodové bydlení. Vytápění je řešeno plynovým kotlem s možností přitápění oběma krby, které jsou vybaveny teplovzdušným rozvodem. Kuchyň je podsklepena, druhý sklep je umístěn pod druhou budovou.
Druhý dům je hned pár kroků vedle (přes vedlejší komunikaci). Jde o objekt po kompletní rekonstrukci s možností parkování 2 aut. Užitná plocha přízemí je cca 57m2, užitná plocha 1.patra je 66m2. Je zde dílna se sociálním zařízením a zbudované patro, které aktuálně majitelé využívají jako klubovnu. Tento dům má velký potenciál a možností budoucího využití je opravdu mnoho – podnikání, bydlení, pronájem…..
K dispozici je i malá zahrada s ovocnými keři a záhony, možný je i pronájem další zahrady. Velkou radost dělají majitelům i ovocné stromy - švestka, hruška a ořešák.

Z IS je k dispozici plyn, el. energie, veřejný vodovod. Odpady jsou řešeny jímkou. Nemovitost se nabízí vč. větší části vybavení.
Obec Prosetín ( okr. Žďár nad Sázavou) je jednou z nemalebnějších vesniček Vysočiny. Pro sportovce je zde ráj – spousta cyklistických i turistických stezek, známé jsou také nedaleké sjezdovky Olešnice a Hodonín. Je zde školka, škola (1. až 5. třída), obchod a pošta. Další občanská vybavenost je v obci Olešnice (4km) a Bystřice nad Pernštejnem ( 14 km)
Nabídku této nemovitosti opravdu doporučuji. Je určena k trvalému bydlení ale i k rekreaci. Zajistí majiteli soukromí, klid, komfortní bydlení, dostatek prostoru ale i možnost dalšího využití a navýšení potenciálu. Pro více informací kontaktujte přímo makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Prosetíně (okr. Žďár nad Sázavou).