Prodej bytu 4+1, Brno, Popelákova, 97 m2

Popelákova, Brno

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPopelákova, Brno
ID00132
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná97 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha97 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+1 (+ šatna/komora) s celkovou výměrou 97 m2. Byt je situován ve třetím patře třípatrového domu bez výtahu ve velmi vyhledávané lokalitě brněnské městské části Líšeň, na ulici Popelákova.
Dispozice
- kuchyně 12 m2, obývací pokoj 20 m2 s prostupem na lodžii 5 m2, ložnice 12 m2 s navazující šatnou 3,5 m2 - uvedené místnosti mají orientací oken jihovýchodním směrem.
- 2x "dětský" pokoj vždy s výměrou 12 m2 - pokoje mají orientaci oken severozápadním směrem.
- vstupní hala 6 m2, předsíň 8 m2, koupelna 3 m2, WC 1 m2, sklepní kóje 3 m2 (výměry jsou zaokrouhleny). Jedná se o největší typ bytu, který se v místě a čase stavěl.
Měsíční náklady na dodávku energií a služeb cca 8.500,-Kč (kalkulace pro dvě dospělé osoby a dvě malé děti) + elektřina a plyn - celkově cca 10.000,-Kč/měs.
V bytě i domě již proběhly revitalizační práce - vyzděné bytové jádro, nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči, vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi, vstupní dveře s vícebodovým zamykáním, podlahy (kuchyně a vstupní prostor vinyl, ostatní plovoucí), plastová okna... zateplení fasádního pláště, zateplená a izolovaná střecha, společné prostory, schránky, elektronický "videovrátný", vchodové dveře odemykané el. čipem.
Prakticky veškeré vybavení viditelné na přiložených snímcích, vyjma lůžek a osobních předmětů zůstává v bytě zdarma k dispozici novému uživateli.
Byt je dostatečně prosvětlen přirozeným světlem a díky své dispozici vč. velmi slušné výměry umožňuje pohodlné a komfortní rodinné bydlení s výborným dosahem všech potřebných služeb.
Brněnská městská část Líšeň disponuje kompletní občanskou infrastrukturou - denní i noční linky mhd (autobus, tramvaj i trolejbus), školky, školy prvního i druhého stupně, střední škola, gymnázium, dětští i praktičtí lékaři, lékárny, pošta, plnohodnotný ÚMČ, nákupy, restaurace, kultura, příroda...vše v dostatečné kapacitě a pěší dochůzné vzdálenosti.
Byt bude uvolněn na přelomu října a listopadu tohoto roku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Brně.