Prodej rodinného domu, Liberec - Liberec XVI-Nový Harcov, Habrová, 323 m2

Habrová, Liberec XVI-Nový Harcov

18 450 000 Kč
/za nemovitost
Cena uvedena včetně právního servisu a provize realitní kanceláři. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 87 927 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHabrová, Liberec XVI-Nový Harcov
ID876586
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná323 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti889 m2

Origo partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabídka rodinného domu o dispozici 7+1 v exkluzivní lokalitě Nový Harcov! Moderní, útulný dům se rozkládá do dvou nadzemních podlaží a suterénu. Vkusně zařízený interiér překvapí praktickým řešením dispozic. Nápaditě je řešen i exteriér domu. V přízemí je obývací pokoj a kuchyň s jídelnou, odkud lze vstoupit dvoukřídlými dveřmi na terasu. Ta je schodištěm propojena se zahradní terasou. V patře se nachází 5 samostatných pokojů a velká koupelna s vanou a sprchovým koutem. V suterénu je tělocvična, sauna, dílna, prádelna a sklad. Hlavní obytné místnosti, včetně teras a zahrady jsou orientovány jižně a díky tomu mají celodenní oslunění. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě a disponuje i vlastní studnou. Teplo zajišťuje kombinovaný kotel doplněný krbem. Předností této nabídky je jednoznačně lokalita a bezúdržbová, nevšední zahrada, která nabídne novým majitelům prostor pro odpočinek ve volných chvílích. A je toho mnohem víc, co tato nemovitost nabízí. Tak na viděnou na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Liberci.