Prodej rodinného domu, Velké Losiny, 104 m2

Velké Losiny

6 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVelké Losiny
ID1332
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná104 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy68 m2
Plocha nemovitosti283 m2
Plocha zahrady215 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceZpevněná
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Velkých Losinách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Nabízíme ke koupi novostavby řadových rodinných domů v lázeňské obci Velké Losiny. Tyto rodinné domy se nachází v klidné lokalitě Pod Vyhlídkou. Domy a jejich zahrady jsou orientovány na jihozápad. Interiéry budou dokončeny "na klíč", tzn. dodávka bude obsahovat kompletní koupelny, krytiny podlah a Exteriéry se budou předávat ve stavu zatravněná zahrada. Celková dodávka dle dohody může mít veškeré nadstandardy včetně kuchyňské linky a spotřebičů, oplocení zahrady, nebo např. pergola a terasa, před domem zámková dlažba s přístřeškem s parkováním pro dva vozy. Domy jsou postaveny z cihlových bloků Heluz, střešní krytina plechová RUUKKI, plastová okna, topení podlahové elektrické, plovoucí podlahy, koupelna s vanou, interiérové dveře, v obývacím pokoji posuvný okenní portál pro vstup na terasu. V domě je do technické místnosti stažená příprava pro rozvod k případným fotovoltaickým článkům na střechu domu. 1.NP je moderně pojaté dispoziční řešení domu, přízemí nabízí ze vstupní haly průchod do velmi prosvětleného obytného prostoru, kde najdeme přípravu pro kuchyňský kout, jídelní kout a obývací část. V těsné blízkosti kuchyně je příruční špajz. V přízemí ještě najdeme koupelnu s WC a sprchovým koutem, technickou místnost pro bojler, pračku a sušičku a také menší šatnu. V 2.NP se nachází soukromá zóna, která nabízí druhou koupelnu s vanou, samostatné WC, dva pokoje a ložnici s pracovním koutem. Obec Velké Losiny má kompletní občanskou vybavenost. V obci najdete Termální aquapark, lázeňský areál, Areál zdraví s dětským hřištěm, zámek Velké Losiny a nově postavenou velkolosinskou pralinkárnu. V blízkosti je několik restauračních zařízení. Velké Losiny nabízí v zimních měsících 9 km vzdálený Skiareál KOUTY se šestisedačkovou lanovkou, 9 km Skiareál Přemyslov se čtyřsedačkovou lanovkou, 15 km Červenohorské sedlo a v okolí 10 km spoustu dalších areálů. V létě turisti využívají pěší a cykloturistiky, koupání v termálním aquaparku Velké Losiny a venkovním bazénu v Šumperku, horské minikáry vzdálené 1 km, tenisové kurty 500 m a horolezectví 5 km. Zdarma zajistíme výhodné financování nákupu s programem Dotovaná hypotéka, nabízíme úrokovou sazbu 2,99% p.a. Termín dokončení 30.11.2024.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Losinách.