Prodej rodinného domu, Rudice, 85 m2

Rudice

2 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 914 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRudice
ID130249
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy150 m2
Podlahová plocha85 m2
Plocha nemovitosti367 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníÚstřední plynové
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž

Origo partneři v Rudici

Popis

S výhradním souhlasem majitele nabízíme ihned obyvatelný rodinný dům v obci Rudice, která se nachází cca 15min od lázeňského města Luhačovice.
Dům je vícepodlažní, v přízemí je vstupní chodba, 2 samostatné pokoje, koupelna a WC. Dále jsou zde technické místnosti a úložné prostory. V I. NP je další vstup do domu ze zahrady přes zádveřní prostor, následuje kuchyně s prostornou jídelní částí, menší chodba a obývací pokoj. Zahrada nabízí klidné posezení ve stínu stromů i možností se slunit. Nespornou výhodou je také prostorná garáž s příjezdem, kde po zaparkování osobního auta je ještě dostačující prostor na úschovu např. zahradní techniky. Do konce července 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rudici (okr. Uherské Hradiště).