Prodej bytu 2+kk, Itálie, Viserbella, 40 m2

Itálie, Viserbella

4 125 000 Kč
/za nemovitost
Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a vyřízení přihlášení na služby a energie

Parametry bytu

AdresaItálie, Viserbella
ID22822
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná40 m2
Patro2. z 3
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Výtah

Origo partneři

Popis

Nabízíme prostorný dvoupokojový apartmán nacházející se na lukrativním místě, pouhých 50 metrů od moře s krásným výhledem na moře. Nacházející se na pláži Viserbella známá svými dlouhými písečnými plážemi s pozvolným vstupem do moře. Nedaleko se nachází město Rimini s bohatou historií a s letištěm Federico Fellini International Airport v Rimini, asi 15 minut jízdy autem s přímými lety do Prahy a Krakova.

Apartmán se skládá ze světlého obývacího pokoje, který integruje funkční kuchyňský kout a vyznačuje se francouzským oknem. Chodba, do které byla vložena vestavěná skříň, nás doprovází do spací části, kde najdeme ložnici s manželskou postelí a koupelnu se sprchovým koutem.
Z celého apartmánu je vstup na prostorný balkon s okouzlujícím výhledem na moře. Balkón je ideálním místem k odpočinku a vychutnávání mořského vánku.

Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásnému okolí je tento apartmán i výhodnou investici.

Tato lokalita je v letních měsících velice žádaná, ale vzhledem k tomu že zde převážně bydlí místní obyvatelé tak to zde žije celý rok.

Viserbella je ideální destinací pro ty, kteří hledají klidnou a přátelskou atmosféru a krásné pláže. Nachází se v regionu Emilia-Romagna.
Slunce, moře, pláž, dobré jídlo, prázdniny, relax a zábava, to vše nabízí Viserbella.

Region Rimini je 7 km od Viserbella a je hlavní město regionu s bohatou historií, Rimini je známé svými historickými památkami, krásnými plážemi a živým nočním životem.

Itálie je mým druhým domovem, a proto rozšiřuji nabídku o další zajímavou oblast, která mě oslnila svými krásnými dlouhými plážemi.
S námi je váš nákup nemovitosti bezpečný a spolehlivý. Můžeme dát kontakty na mnoho spokojených klientů, kteří si již užívají krásy Itálie., Naše dlouholetá zkušenost a spolehlivost znamená, že vás budeme provázet celým průběhem nákupu vaší nemovitostí. Už poté se budete v Itálii cítit jako doma. S námi objevíte pohodlný a bezpečný nákup za poznáním Viserbella a okolí.

Pravidelně se stýkám s českou klientelou, která si zde svůj vysněný byt u moře již zakoupila a pomáhám například s rekonstrukcemi či pronájmem. Připojte se ke mně na prohlídku a společně objevme všechny ty skryté klenoty, které toto místo nabízí. Moře a nádherné dlouhé pláže to je Rimini!

V okolí také najdete:
SAN MARINO: 25 km jihozápadně, Nezávislý stát s historickými pevnostmi a nádhernými výhledy. Ideální pro jednodenní výlet.
Italia in Miniatura, cca 3 km na sever, zábavný park. Skvělá atrakce pro rodiny s dětmi.
Rimini Delfinárium, je to populární turistická atrakce s mořskými živočichy.
Riccione, cca 20 km na jih, Turistické letovisko s luxusními plážemi, vodními parky jako Aquafan a nočními kluby.


S nákupem nemovitosti Vám pomůžeme jak jazykově, tak právně vše zařídit. Poskytneme i poprodejní servis.

Rád Vám na vše odpovím a budu se těšit ve Visarbella.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.