Prodej chalupy, Krásná, 450 m2

Krásná

6 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 30 929 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrásná
ID158-NP02333
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná400 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy300 m2
Podlahová plocha450 m2
Plocha nemovitosti2458 m2
Plocha zahrady1436 m2
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva
VodaMístní zdroj vody
Převod do OV

Origo partneři v Krásné

Popis

Nabízíme vám možnost koupě stylové chalupy v jedné z nejznámějších horských oblastí CHKO Beskydy na Visalajích, které jsou ideálním výchozím bodem pro turistiku i cykloturistiku a jsou snadno dostupné autem i autobusem. Visalaje jsou křižovatkou turistických cest - z rozcestí Ježánky vedou značené trasy na Lysou horu, na další rekreační oblast Bílý kříž, k přehradě Šance nebo na Morávku. Značená cyklotrasa 6113 vede mezi Ostravicí a Morávkou, okolo obou nádrží - Šance i Morávka.
V zimním období můžete využít na Visalajích lyžařský vlek Visalaje - TJ SOKOL Staré Město. Velmi dobré jsou zde také podmínky pro běžecké lyžování - značená trasa.
V těsné blízkosti rekreačního střediska Visalaje je přírodní památka Obidová, která představuje nejcennější beskydské rašelinné louky (sihly) v mělké podhřebenové sníženině v pramenné oblasti Sihelského potoka.
Visalajka je jedním z nejstarších ubytovacích zařízení svého druhu na Visalajích. Jde o nemovitost, jejíž historie sahá až do roku 1850. Hmatatelným důkazem historie je pak signatura s letopočtem na trámu v jedné ze dvou společenských místností z roku 1888, který je i určitým poznávacím a nezaměnitelným znakem staveb tehdejší doby. Samotná chalupa nabízela možnost cenově dostupného a době adekvátního ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích, doplněná o možnost přípravy vlastního jídla. Všechny pokoje na Visalajce jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením - sprchový kout případně vana/umyvadlo/WC. K dispozici jsou také 2 společenské místnosti se samoobslužným barem.
Samotná chalupa je vytápěna kotlem na tuhá paliva napojeným na ústřední topení. Voda je přivedena z vlastního podzemního vrtu. Chalupa se nachází v místě s velmi dobrou celoroční dostupností.
Pro více informací volejte makléře tel : 777 223 948

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Krásné (okr. Frýdek-Místek).