Prodej bytu 2+1, Karlovy Vary, Moskevská, 65 m2

Moskevská, Karlovy Vary

3 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 632 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMoskevská, Karlovy Vary
ID06857
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná65 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Prodej bytu 2+1 v Karlových Varech
Představuji Vám krásný byt o dispozici 2+1, který se nachází ve 2. nadzemním poschodí. Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci městského života s přírodním prostředím. Leží pouhých 500 metrů od lázeňských lesů, ideálních pro procházky po turistických stezkách. Celková plocha bytu činí 68 m2, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Obě obytné místnosti jsou orientovány na jižní stranu, takže v bytě budete mít vždy dostatek světla a slunečních paprsků. Jeden z pokojů má balkon s výhledem na město, což nabízí krásné výhledy na jednu z nejhezčích ulic Karlových Varu.

Byt prošel modernizací před několika lety a nyní může sloužit i jako investiční nemovitost pro krátkodobé pronájmy. V okolí jsou k dispozici dva parkovací domy, což je v centru města velkým benefitem.

V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - úřady, obchody, školy, restaurace a kavárny, vše v pěší vzdálenosti. Tento byt nabízí ideální kombinaci městského komfortu a přírodního klidu, ať už hledáte nové bydlení nebo investiční příležitost. Těším se na osobní prohlídku s vámi!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Karlových Varech.