Prodej rodinného domu, Ostrava, Krásnopolská, 105 m2 (ID: 1344961)

Krásnopolská, Ostrava

10 650 000 Kč
/za nemovitost
cenové rozpětí podle velikosti pozemku
Hypotéka od 50 755 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrásnopolská, Ostrava
StavbaDřevěná
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná129 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha105 m2
Plocha nemovitosti200 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Ostravě

Popis

Ve výhradním zastoupení stavitele přicházíme s nevšední příležitostí na koupi řadového domu na prestižní adrese v Ostravě Pustkovci na ul.Krásnopolské. Na této adrese právě vyrůstá 10 exkluzivních řadových domů, které změní Váš pohled na bydlení a poskytnou Vám nadstandardní komfort, moderní technologie a udržitelnost v jednom.

Hlavní výhody domů:
• Nízkoenergetické domy: Úspora energií a snížení nákladů na bydlení. Domy budou zateplené pomocí vaty, osazené plastovými okny s izolačními trojskly, které zajistí tepelnou i zvukovou izolaci, na střeše budou umístěny solární panely pro zajištění tepla a teplé vody
• Zastřešené terasy: Užijte si odpočinek na vlastní terase.
• Vlastní zahrady: Zelená oáza přímo u Vašeho domu pro neomezenou relaxaci.
• Parkovací místa: Každý dům disponuje vlastním parkovacím místem s přípravou pro nabíjení elektromobilů a s možností dokoupení dalšího parkovacího místa.

Variabilní dispozice:
• 4+1: Pro rodiny s vyšším počtem členů nebo prostorovou náročností.
• 5+kk: Ideální pro ty, kteří potřebují více místností pro práci či záliby.

Plochy domů:
• Užitná plocha: 129 m2 (včetně terasy a skladu)
• Obytná plocha: 105,5 m2
• Výměra zahrady: Od 44 m2 do 133 m2

Vynikající lokalita:
Tato klidná a atraktivní lokalita nabízí výbornou dopravní obslužnost a plně vyvinutou občanskou vybavenost. V blízkém okolí naleznete turistické trasy, cyklotrasy, lesní stezky a parky pro aktivní odpočinek. Nemusíte se vzdát pohodlí metropole - Fakultní nemocnice, školy, školky, Planetárium a oblíbený hypermarket Globus jsou doslova na dosah.

Výhody pro první zájemce:
První 3 zájemci obdrží voucher na kuchyň včetně spotřebičů v hodnotě 250.000 Kč. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost!

Domy srdcem i rozumem:
Tyto domy nejsou pouze skvělým místem pro vlastní bydlení, ale také ideální investiční příležitostí pro ty, kteří hledají stabilní zhodnocení svého majetku. Skvělá dostupnost do centra Ostravy i Opavy zaručuje nejen pohodlný životní styl bez kompromisů, ale i neustále rostoucí hodnotu a vynikající pronajimatelnost.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku. Zavítejte k nám a poznáte, že naše domy se odlišují od ostatních. Kontaktujte nás a rezervujte si svůj nový domov plný komfortu a moderních vymožeností.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.