Prodej vily, Praha - Dejvice, Pokojná, 533 m2

Pokojná, Praha 6 - Dejvice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPokojná, Praha 6 - Dejvice
IDN664
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná497 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha533 m2
Plocha nemovitosti1076 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Dokonale klidné místo k bydlení nemusí být vždy o kompromisu přesunout se za město, občas se objeví i možnosti, které nabízí právě tato nemovitost. Soukromí, klid, výhled do lesoparku a neuvěřitelná pohoda bez ztráty benefitů Prahy.

Praktická a účelně navržená dispozice z rukou renomovaného architekta, která je funkční pro život a plní každodenní potřeby jak početné rodiny, tak jednotlivce. Vila disponuje dostatkem parkovacích ploch, čtveřicí ložnic, velkým množství úložných prostor řešených šatnami, fitness a příjemnými venkovními prostory.

Dominantou stavby je první podlaží nabízející efektní propojení venkovního prostoru s elegantní kuchyní Poggenpohl, jídelnou, obývacím pokojem a venkovní terasou, která nabízí otevřený pohled do lesoparku za doprovodu zpěvu ptáků a dopoledního slunce, které se díky vhodnému umístění domu přesouvá v odpoledních hodinách k bazénu.

Milovníky gastronomie zaujme precizní zpracování kuchyně Poggenpohl doplněnou značkami Gaggenau a Miele s masivní kamennou deskou a také venkovní krbové ohniště. Noví majitelé ocení také privátních křídlo domu poskytující šatnu, koupelnu, ložnici s pracovnou a soukromou terasou s možností umístění vířivky v naprostém soukromí s výhledem do zeleně.

Zahrada se vzrostlou zelení je pravidelně upravována a poskytuje velkou míru soukromí.

Předností domu je jeho perfektní poloha, která vám ušetří čas při každodenních aktivitách a dopřeje velkou míru soukromí i v domě. Pokud je vaší vášní pohyb a sport, máte vyhráno. Určitě oceníte fitness se snadným průchodem k bazénu nebo výběh do přírody.

Nemovitost je ve velmi dobrém technickém stavu a disponuje moderními prvky, má hliníková okna s trojskly, předokenní stínění, podlahové vytápění, klimatizaci, alarm a jiné.

Všechny detaily najdete na webu nemovitosti fkr.cz/vilavsarce

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Praze 6.