Prodej rodinného domu, 501 m2

27 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 131 057 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresa
IDN63852
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná501 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy311 m2
Podlahová plocha501 m2
Plocha nemovitosti1032 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníJiné
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování
Bazén

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s garáží pro 4 auta s celkovou užitnou plochou 501 m² a pozemkem o výměře 1032 m2. Dům má dva samostatné vchody. Hlavním vchodem se vchází do chodby s vestavnou skříní, poté se vchází do prostorné haly, ze které je vstup do 2.NP či do velkorysého suterénu o výměře 124 m² s okny, který má i vlastní vchod zvenku. Nabízí se tedy možnost využití, jak pro podnikání tak bydlení.
1.NP má dispozici 4+kk, z obývací části s krbem je přímý vstup do krytého bazénu se sprchou a infrasaunou a na venkovní terasu s pergolou, ze které je také vstup do krytého bazénu. Kuchyňská linka zn. Sýkora s kamennou pracovní deskou a se spotřebiči Siemens, součástí kuchyně je spíž. V koupelně je sprchový kout, WC, bidet a dvě umyvadla. 3 samostatné ložnice.
2.NP o dispozici 5+1, z obývací místnosti je vstup na velkou střešní terasu o výměře 49m² s krásným výhledem, kuchyň má vlastní balkon. 4 samostatné ložnice. Součástí jednoho z pokojů je šatna a samostatná koupelna s WC. Dále je v patře velká koupelna, kde jsou dvě umyvadla, masážní vana a sprchový kout. Samostatná toaleta s umyvadlem.
V suterénu se nachází prádelna, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, technická místnost, dílna, prostor na uchování vína v podschodí, 3x sklepní prostor (sklad), fitness a místnost o rozloze 23m², kde je samostatná kuchyňka.
Nemovitost má nespočet úložného místa.
Dům má tepelné čerpadlo, elektrický kotel a mimo městskou vodu má i vlastní vrtanou studnu.
Parkovací místa zajišťuje garáž s parkovacím stáním pro čtyři auta, další parkování je možné před domem pro až čtyři auta.
Nemovitost se dá tedy krásně využít na bydlení ale i podnikání zároveň.
Krásná a udržovaná zahrada s automatickým závlahovým systémem poskytuje maximum soukromí díky vysokým plotům a vzrostlé zeleni. Na výstavbu byly použity nejkvalitnější materiály. Dřevěné podlahy v domě a na zakázku vyrobené zárubně a dveře z masivního dřeva.

Nemovitost nabízí nespočet možností a rozhodně stojí za to ji vidět. Pro prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!