Prodej bytu 3+1, Praha - Bubeneč, Čs. armády, 116 m2

Čs. armády, Praha 6 - Bubeneč

12 400 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK, právního servisu a advokátní úschovy, vkladu vlastnického práva na KÚ
Hypotéka od 59 095 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČs. armády, Praha 6 - Bubeneč
ID0258-NP00908
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná115 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha116 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout světlý prostorný byt o dispozici 3+1 v prestižní lokalitě Praha - Bubeneč.

Byt se nachází v 1. NP cihlového domu, který byl postaven v roce 1924.
Nemovitost je výjimečná nejen velikostí jednotlivých mistností, velkou vstupní halou ale i tím, že má pracovnu, komoru a balkón směrující do vnitrobloku domu.

Okna do ulice jsou špaletová s trojsklem. (okna jsou umístěna ve výšce cca 180cm nad úrovní chodníku, což zajišťuje dostatek soukromí a zároveň dostatek přirozeného světla) V pokojích jsou původní parkety v ostatních místnostech je dlažba. Vytápění a teplá voda je řešena plynovým kondenzačním kotlem.

Pokud hledáte byt před rekonstrukcí, což poskytuje novému majiteli možnost upravit si interiér dle vlastních představ, tak je tento byt právě pro Vás.
Byt je kompletně vystěhován a připraven pro nového majitele.

V místě je veškerá občanská vybavenost - školy, školky, pošta, obchody, Úřad MČ Praha 6, dále mnoho parků a dětských hřišť, nedaleko rozsáhlý park Stromovka a Letenské sady, které jsou vhodné pro trávení volného času či sportovního vyžití.

Pohodlí zdejšího života zvyšují též velké nákupní možnosti, od malých obchůdků, kaváren, restaurací, pekařství, cukráren, řeznictví až po samoobsluhy a supermarkety, např. Albert, Penny či Kaufland které jsou v blízkosti domu.

Metro A Hradčanská 6 minut chůze, stanice Dejvická do 10 minut, do několik minut jízdy je Dejvický tunel, 20 minut jízdy autem na letiště Václava Havla.

Cena bytu je včetně právního servisu, advokátní úschovy a odměny RK a činí 12 400 000 Kč. V případě financování hypotékou Vám ji rádi pomůžeme zajistit.

Pro více informací a pro domluvení termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat ještě dnes! Těším se na Vás.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 6.