Prodej chaty, Štěnovický Borek, 112 m2

Štěnovický Borek

1 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 101 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠtěnovický Borek
ID22538
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuPolosamota
Plocha budovy48 m2
Podlahová plocha112 m2
Plocha nemovitosti48 m2
Plocha zahrady160 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceNeupravená
DopravaSilnice
VodaMístní zdroj
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Štěnovickém Borku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Prodej velké zděné chaty v obci Štěnovický Borek (9 km od nákupního centra Olympia v Plzni)



Patrová chata se nachází na okraji lesa, je ve výborném stavu, kompletně zařízená a s udržovaným okolím. Jedná se o zděnou nemovitost s betonovým základem, dvěma balkony, terasou, podsklepením, garáží a malou půdou.



Výměra chaty je přízemí - 46 m2, podkroví - 20 m2 a suterén s garáží - 36 m2.
V přízemí se nachází předsíň, koupelna a WC, prostorný obývací pokoj s jídelnou, vstupem na balkon a samostatná kuchyně. Do ložnice v patře vede dřevěné schodiště. Odtud je přístup z jedné strany na balkon a z druhé strany na příjemnou terasu. Chata stojí na pozemku o celkové výměře 160m2 na hranici lesa v blízkosti luk.
Pozemek je jiného vlastníka a roční pronájem činí příjemných 4.000,- Kč. Smlouva je uzavřena do konce roku 2030 a poté se bude prolongovat. Objekt je napojený na elektřinu, voda je ze společné studny, která se nachází přímo u chaty. Odpad je sveden do žumpy. Vyhřívání zajišťuje krb a kamna na pevná paliva. V místě bez problémů funguje mobilní internet.



V blízkých Čižicích se nachází koupaliště s letními hudebními zábavami, letní kino, velký sportovní areál, lom, řeka nebo místní pivovar. V docházkové vzdálenosti 15 minut je prodejna potravin. Za 15 minut se také dostanete na autobusovou zastávku směr Plzeň.


Doporučujeme milovníkům přírody a klidu, v blízkosti se nacházejí rybníky, Čižický potok nebo ekologická farma. Les vybízí k houbaření i k příjemným procházkám. V okolí chaty jsou nádherné výhledy do zvlněné krajiny s loukami a lesy. Řepkové pole v těsné blízkosti zde nepotkáte....

V případě více zájemců majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nejvyšší nabídkou.


Pro více informací a případnou prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Štěnovickém Borku.