Prodej rodinného domu, Vrané nad Vltavou, Vltavská, 204 m2

Vltavská, Vrané nad Vltavou

15 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 71 486 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVltavská, Vrané nad Vltavou
ID12525
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná204 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy128 m2
Plocha nemovitosti1676 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Garáž
Převod do OV

Origo partneři v Vraném nad Vltavou

Popis

Hledáte příjemné místo k bydlení s výhledem na řeku, mimo záplavovou oblast, s dobrou dostupností do Prahy, ale také na stěžejní výpadovky? Pak jste na tom správném místě! V zastoupení vlastníků nabízím jedinečný stavební pozemek s původním domem z dob první republiky!

Zmiňovaná nemovitost je zděným domem o 2 nadzemních podlažích, užitné ploše orientačně 204 m2, nacházející se na pozemku o výměře 1676 m2. K domu náleží garáž, do které pohodlně zaparkujete svého motorového miláčka a kůlna, do níž si jistě uložíte spoustu dalších věcí. Ve spodním patře domu se kromě předsíně nachází také ložnice, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a oddělená toaleta. Ve druhém nadzemním podlaží naleznete další tři ložnice, z nichž lze udělat například pracovnu či dětský pokoj. Nemovitost je tedy dispozičně cca 5+kk. Nemovitost je ideální pro rodiny. Přestože se dům nachází u řeky, nenachází se v povodňové zóně, což Vás, jakožto budoucí majitele, jistě potěší. Díky vodnímu dílu Vrané nad Vltavou zde nebyla velká voda ani v roce 2002.

Stavba se v místě nachází již od dob první republiky, údajně sem měl chodit i Ota Pavel, a to v době, když dům sloužil jako hostinec. Na zahradě je dostatek prostoru pro letní posezení, grilování, i sportovní aktivity.

Dům je vytápěn krbovými kamny na tuhá paliva. Nemovitost je napojena na elektřinu, voda je zde k dispozici ze studny, která má dle majitelů nevyčerpatelný zdroj vody, odpad je řešen formou jímky. Vodovod a kanalizace jsou ukončeny asi 80m od pozemku, obec má v budoucnu plán sítě dobudovat.

V blízkosti nemovitosti najdete základní i mateřské školy (ve Vraném n. Vlt. či Měchenicích), obchody, restaurace, lékárnu i poštu. Nedaleko nemovitosti se nachází nespočet míst, které vybízejí nejen k rodinným procházkám, ale i sportu. Nejbližší obchody s potravinami jsou BALA či EDEN - obojí ve Vraném n. Vlt. Do Vraného jezdí rozvoz potravin Rohlík.

Z vlakové stanice se dostanete za pouhých 16 minut do pražských Modřan /linka S8), odkud máte do centra tramvajové spojení jen necelou půl hodinku. Na nedaleký nájezd na Pražský okruh, neboli D0 se dostanete autem za 10 minut.

V případě zájmu Vám rád poskytnu bližší informace, ale především Vás zvu na prohlídku této útulné nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vraném nad Vltavou.