Prodej rodinného domu, Budišov nad Budišovkou, Československé armády, 250 m2

Československé armády, Budišov nad Budišovkou

1 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 149 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeskoslovenské armády, Budišov nad Budišovkou
ID1236
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná250 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy306 m2
Plocha nemovitosti1160 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadSeptik, Jímka
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Převod do OV

Origo partneři v Budišově nad Budišovkou

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Budišově nad Budišovkou o celkové rozloze 305 m², nacházející se na pozemku o velikosti 1160 m². Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají nemovitost k rekonstrukci a chtějí si vytvořit bydlení přesně podle svých představ.

Dispozice domu:
• 3+1
• Velká dílna
• Dřevník

Navíc nabízí možnost vybudování dalších obytných prostor na velké půdě, což přidává domu další potenciál pro rozšíření obytné plochy.
Dům a celý pozemek se prodávají jako celek za cenu 1 500 000 Kč. Pozemek vedle domu o rozloze 630m² je stavební. Můžete ho využívat jako zahradu a nebo prodat k výstavbě RD.

Tato nabídka představuje skvělou příležitost pro investici do nemovitosti s velkým potenciálem. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Nechte se inspirovat krásami Budišova nad Budišovkou a vytvořte si zde svůj nový domov! Pomůžeme zajistit financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!