Prodej bytu 3+1, Pardubice - Cihelna, K Rozvodně, 71 m2

K Rozvodně, Pardubice, Cihelna

Rezervováno
4 600 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 922 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavRezervováno
AdresaK Rozvodně, Pardubice, Cihelna
ID211-NP04003
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná77 m2
Patro4. z 9
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy405 m2
Podlahová plocha71 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
TelekomunikaceKabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Nabízím vám k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o celkové výměře 77,43 m², který se nachází v klidné lokalitě Pardubic na ulici K Rozvodně. Byt je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, což novým majitelům poskytuje ideální příležitost k realizaci vlastních představ o bydlení. Součástí bytu je zasklená lodžie, která nabízí příjemné posezení s výhledem do okolí a na dětské hřiště. K bytu náleží sklepní kóje umístěná v přízemí domu pro další úložný prostor.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel nedávno kompletní revitalizací, což zahrnuje zateplení, novou fasádu, výměnu oken za plastová, oprava střechy, nový výtah a modernizaci společných prostor. Okolí domu je rovněž nově zrekonstruované a nabízí příjemné prostředí pro relaxaci a volný čas.

Byt má čistou podlahovou plochu o výměře 71,25 m² a je dispozičně rozdělený na tři samostatné pokoje, kuchyň, velkou chodbu, koupelnu s vanou a oddělenou toaletu. Bytové jádro je původní umakartové. Z jednoho pokoje je vstup na zasklenou lodžii o výměře 3,25 m². Sklep je o výměře 2,93 m².

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, kterou si jen můžete přát. V bezprostřední blízkosti se nachází několik mateřských a základních škol, což ocení především rodiny s dětmi. Pro sportovní nadšence je k dispozici široká škála sportovišť, včetně fitness center, tenisových kurtů a cyklostezek. Milovníci přírody ocení nedaleké parky a zelené plochy ideální pro procházky a odpočinek.

Nákupní možnosti jsou zajištěny několika supermarkety, obchody a tržnicí v blízkém okolí. Zdravotní péči poskytují dostupné lékařské ordinace a lékárny. Dopravní dostupnost je vynikající – zastávka MHD je jen pár kroků od domu a cesta do centra Pardubic trvá pouhých 10 minut. Pro majitele automobilů je k dispozici dostatek parkovacích míst přímo před domem.

Sousedské vztahy v domě jsou velmi přátelské, což přispívá k příjemnému bydlení. Okolní čtvrť nabízí také bohaté kulturní vyžití – pravidelně se zde konají trhy, kulturní akce a místní festivaly, které dodávají oblasti živý a komunitní charakter.

Tento byt představuje skvělou investici pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné a dobře dostupné části města. Neváhejte a přijďte se přesvědčit osobně o všech jeho přednostech.
Certifikovaný realitní makléř Michal Parák

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Pardubicích.