Pronájem obchodního prostoru, Brno, náměstí Svobody, 37 m2 (ID: 1349125)

náměstí Svobody, Brno

12 000 Kč
/za měsíc
bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresanáměstí Svobody, Brno
ID202411
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná37 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k dlouhodobému pronájmu obchodní prostor s nádechem historie v centru města Brna - při ulici náměstí Svobody, a sice v Domě pánů z Lipé, který se nachází v 2.NP = 1.patře budovy s výměrou 37,26 m2. Historické klenby činí prostor originálním a je vhodný např. pro služby, pro tzv. tichý provoz jako např. kadeřnictví a podobné, dále office, administrativní úkony, galerie. Složení ostatních služeb v objektu by se vhodně doplňoval s ostatními nájemníky - více info o portfoliu nájemců u makléře. Na patře samotném se nachází výtahy, toalety, dále tetovací salón a pánský barber shop.
K dispozici v domě je ostraha, možnost reklamního banneru na patře a na webovém portálu Dům pánů z Lipé. Můžete si dále zvolit tarif internetového připojení za příplatek. Také dle charakteru využití prostoru je možné udělat úpravy elektro, či vody, dle individuálních požadavků budoucího nájemníka. Náš nabízený prostor navíc chrání stahovací mříže.
Nájem je 12 000 Kč + DPH. Elektřina a spotřeba vody dle skutečné spotřeby řešeno fakturací. Kauce = 24 000 Kč (2 nájmy). Provize = 12 000 Kč. Parkování lze řešit v OD Velký Špalíček nebo v park. domě DOMINI PARK.

Prostor je zcela jistě zajímavou příležitostí a jeho využití se může skvěle doplňovat s ostatními službami v Domě pánu z Lipé, z jehož umístění v centru Brna a potenciálu můžete těžit. Výhodou také je, že je k dispozici ihned.

Další informace Vám rádi poskytneme, tímto Vás zveme na prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Brně.