Prodej rodinného domu, Ostrov u Macochy, 145 m2

Ostrov u Macochy

3 150 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 012 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstrov u Macochy
ID25062024
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti115 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Ostrově u Macochy

Popis

Dovolte mi, abych vám představil nabídku rodinného domu, který se nachází v malebném městysu Ostrov u Macochy. Tento dům je zasazený na pozemku o rozloze 115 m² a nabízí dispozici 2+kk. V domě se nachází garáž a v půdních prostorách najdete další místnost, kterou lze využít jako náhradní ložnici, úložný prostor nebo třeba kancelář. Dům je ideální pro ty, kteří hledají nemovitost k rekonstrukci, nebo méně náročné uživatele, kteří si rádi přizpůsobí prostor podle vlastních představ.

Městys Ostrov u Macochy poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně vodovodu, kanalizace, plynofikace a elektrického a telekomunikačního vedení. V místě jsou k dispozici obchody a služby, včetně dvou prodejen COOP, prodejny průmyslového zboží a dvou pohostinství. Pro rodiny s dětmi je zde mateřská škola, základní škola a speciální základní škola při dětské léčebně. Zdravotní péče je zajištěna praktickým a zubním lékařem a specializovanou dětskou léčebnou. Kulturní vyžití nabízí kulturní dům, kulturní sál s kinem, kostel a knihovnu. Pro sportovní nadšence je zde fotbalové a volejbalové hřiště, tělocvična, přírodní koupaliště a dětské hřiště. Péče o životní prostředí je zajištěna likvidací komunálního odpadu a sběrem nebezpečného odpadu.

Městys Ostrov u Macochy se nachází v severní části CHKO Moravský kras, pouhých 14 km východně od Blanska. Obec leží na okraji Ostrovské plošiny, což jí dodává jedinečný charakter. Ostrov u Macochy je vyhledávanou lokalitou díky blízkým turistickým atrakcím Moravského krasu, což z něj činí ideální místo pro klidný rodinný život i rekreační vyžití.

Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostrově u Macochy.