Prodej rodinného domu, Sadov, 140 m2

Sadov

8 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 39 984 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSadov
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná140 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti466 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Sadově

Popis

Nabízíme k prodeji tento patrový rodinný dům v obci Sadov. Jedná se o jednu část dvojdomku s vlastním číslem popisným i parcelním číslem. Situován je v nové zástavbě v obytné zóně, která je neprůjezdná, tudíž je zde minimální provoz a bezpečno. Velice žádaná a klidná lokalita v rámci Karlových Varů, vhodná pro rodiny s dětmi. Dům prodáváme napřímo, bez RK a provize.
Celková zastavěná plocha je 70 m² + 466 m² zahrady. Užitná plocha domu je pak 140 m². Jedná se o téměř novostavbu. Před domem se nachází parkovací stání pro 2 automobily a za domem pak krásná zahrada s pergolou, letní kuchyní a zahradním domkem. Celá zahrada s pergolou byla udělána v roce 2020. V zadní části zahrady pak protéká Sadovský potok, který tak podtrhuje její celkovou kompozici. S ohledem na stáří domu se jedná o nemovitost bez jakýchkoliv nákladů na údržbu.
V přízemí nalezneme vstupní halu. Vedle ní je pak umístěno schodiště a naproti koupelna s toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem. Dále je pak komora pro uskladnění věcí. Na konci chodby se vchází do obývacího pokoje či kuchyně, které jsou vzájemně propojeny. V kuchyni oceníte také spíž pro uchování potravin, která se nachází pod schodištěm. Z obývacího pokoje pak máte přímé vstupy do zahrady a pod pergolu.
Ve druhém patře naleznete 2 dětské pokoje, ložnici s balkonem, koupelnu a další komoru (šatnu) pro uložení věcí. Půda je rovněž využitelná pro uložení sezónních věci. V celém domě jsou vinylové podlahy a v koupelnách a v chodbách pak keramické dlažby. Kromě pračky, sušicky a TV prodáváme dům kompletně vybavený tak jak je vyobrazeno na fotografiích vč. moderní kuchyňské linky.
Dům má velmi nízké provozní náklady díky dostatečnému zateplení a orientaci vůči světovým stranám. Vytápění a ohřev vody je řešen plynovým kotlem. V obývacím pokoji jsou umístěna krbová kamna na dřevo, která jsou schopna dům rovněž příjemně vytopit. Dům je velice příjemně prosvětlen denním světlem, kterého je po celý den dostatek. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sadově.