Prodej bytu 2+kk, Praha - Ruzyně, Vlastina, 43 m2

Vlastina, Praha 6 - Ruzyně

5 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 24 782 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVlastina, Praha 6 - Ruzyně
IDPVLA01
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná43 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej efektivně řešeného bytu v atraktivní lokalitě s kompletní občanskou vybaveností.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 2+kk s panoramatickým výhledem v domě po revitalizaci.

Byt v osobním vlastnictví je umístěn v 11. nadzemním podlaží panelového domu z roku 1990. Bytová jednotka se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který svým umístěním nenarušuje obývací a jídelní část. Dále pak neprůchozí ložnicí, samostatnou koupelnou, toaletou a dvou chodeb.

Vstupní chodby nabízí prostor pro umístění vestavěných skříní, které Vám poskytnou dostatek úložného prostoru. K bytu dále náleží sklepní kóje.

Díky své orientaci na východ a rozměrným plastovým oknům je celý byt velice světlý a slunný a působí vzdušným dojmem.

Byt je v dobrém, průběžně udržovaném stavu. V minulosti proběhla rekonstrukce bytového jádra a instalace bezpečnostních a protipožárních dveří. Samotný byt je přístupný přes společnou uzamykatelnou chodbu, kde se nachází pouze dvě jednotky.

Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředně.

Díky svým parametrům a umístění je byt vhodný jako investiční příležitost, stejně tak i pro vlastní bydlení.

Bytový dům je po kompletní revitalizaci. Je obklopen zelení a stromy. Dostatek parkovacích míst se nachází přímo u domu.

K budově je vypracován Průkaz energetické náročnosti s kategorií C, úsporná. V domě jsou k dispozici dva výtahy, intercom, dva vchody s možností vstupu prostřednictvím čipu, společné prostory. Dalším faktorem zabezpečující komfortní bydlení je bezbariérový přístup do domu a kamerový systém.

Tato lokalita se vyznačuje perfektní občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností. V těsné blízkosti domu naleznete mateřskou i základní školu, supermarket, obchodní centrum Delta, divadlo, restaurace a kavárny. Nedaleko leží oblíbená Divoká Šárka nebo Obora Hvězda, místa, která jsou ideální pro trávení volného času, mimo ruch města.

Využít lze také místní sportoviště a několik dětských hřišť. Dalšími možnostmi pro volnočasové aktivity mohou být například cyklistické a turistické trasy, Muzeum her v nedalekém obchodním centru Šestka či vyhlídková plošina. Oblíbeným výletním cílem je blízký přírodní park Šárka-Lysolaje.

Zastávka městské hromadné dopravy vzdálená pouhých 130 m od domu. Tramvají se pak dostanete za 7 minut na metro.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Výhodná investiční příležitost
2) Dům po zdařilé revitalizaci
3) Nízké provozní náklady

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.