Prodej rodinného domu, Žiželice, 73 m2 (ID: 1352928)

Žiželice

6 199 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně právního servisu.
Hypotéka od 29 543 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŽiželice
ID1043
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná73 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha73 m2
Plocha nemovitosti1077 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Žiželicích

Úklidové služby

Popis

Prodej právě zkolaudované novostavby rodinného domu třídy B se zastavěnou plochou 86 m² na krajním, rohovém, pozemku (o ploše 1077 m²), v žádané lokalitě Pod Vinicí, Žiželice, pouhé 3 minuty autem od nájezdu na D11.

Tato nízkoenergetická dřevostavba v záruce (zkolaudovaná 01/2024) nabízí:
•⁠ podlahové vytápění s tepelným čerpadlem De Dietrich (nejúspornější způsob vytápění, velmi nízké náklady na provoz domu)
•⁠ ⁠komín s přisáváním vzduchu pro krbová kamna
•⁠ trojskla
•⁠ střechu z falcovaného plechu
•⁠ provětrávanou fasádu z modřínového dřeva z východu a jihu, bílou difuzně uzavřenou fasádu ze severu a západu.
•⁠ instalované zabezpečovací zařízení Jablotron
•⁠ ⁠přípravu na kamery
•⁠ přípravu na předokenní žaluzie
•⁠ elektropřípravu na pergolu, vjezdovou bránu, zvonek, průchodku na střechu (STA, příprava na FVE)
•⁠ datové zásuvky ve všech pokojích
• zpevněné interiérové příčky pro snažší instalaci vestavného nábytku
• vysoký standard povrchů (vinylová podlaha Fatra Click v dekoru Dub Capuccino, v koupelně walk-in sprchový kout, sanita Grohe, dlažba v dekoru slonové kosti a hnědé, vybudované niky nad vanou ap.)
• příprava pro kuchyňskou linku včetně naddimenzování zásuvek (led pásek, servo drive pro koše ap.)

Dům je v záruce, vhodný k nastěhování a dozařízení dle vlastních představ (kuchyňská linka). Byli byste prvními uživateli domu. Výhodou jsou velmi nízké provozní náklady.

Výhodou je poloha domu - jedná se o krajní pozemek, kde máte pouze jediného souseda ze severní strany a v okolí nevznikne žádná další zástavba. Komunikace bude dokončena obcí v příštím roce. Skvělý je i naprojektovaná plocha na jih od domu - budou zde vysazeny stromy, vybudovány lavičky, chodníčky z mlatového povrchu, dále na jih pak workoutové hřiště, dětské hřiště, multifunkční plochy pro badminton, volejbal, nohejbal a basketbal. S centrem obce vás propojí budoucí cyklostezka (vedle stávajících chodníků).

Neznáte-li Žiželice, jedná se klidnou a skvěle fungující obec s veškerou obč. vybaveností (ZŠ, MŠ, tenisové a fotbalové hřiště, kult. centrum, obchody - COOP, minimarket, praktický i zubní lékař, restaurace,) obklopená sítí cyklostezek, přírodou (Žehuňský a Proudnický rybník, PP Víno, PP Olešnice, Obora Kněžičky), ale i dobře dostupná autem (exit 62 D11 autem pár minut, cesta na okraj Prahy 9 trvá přibližně 35 minut, na okraj Hradce Králové cca 25 minut).

Vřele doporučujeme, bližší info v RK.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žiželicích (okr. Kolín).