Prodej rodinného domu, Horní Skrýchov, 230 m2 (ID: 1353145)

Horní Skrýchov

5 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Skrýchov
ID00007
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná230 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti858 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Horním Skrýchově

Popis

V malebném kraji rybníků, kousek od starobylého města Jindřichův Hradec a CHKO Třeboňsko v malé obci Horní Skrýchov se nachází menší rodinný dům s krásnou zahradou a stodolou.

Středobodem celého domu je velký obývací pokoj 35,5 m2 s jídelním koutem 13 m2 a samostatnou kuchyní 1,8 m2 s dřevěnou kuchyňskou linkou vybavenou sporákem s horkovzdušnou troubou, nerezovým dřezem a samostatnou lednicí s mrazákem. Součástí dispozice je dále ložnice rodičů 15.5 m2 s průchozí šatnou 7,4 m2, dětský pokoj 20,2 m2, koupelna 11 m2 s vanou, masážním sprchovým koutem, umyvadlem a toaletní mísou, předsíní 4,5 m2 a vstupní halou 8,8 m2.

Součástí domu je dále velký prostor přes celou šířku objektu využívaný jako sklad 41 m2 a dále stodola 65 m2 (část se světle červenou střešní krytinou) využívaná jako klubovna. Uvnitř je vybudováno dřevěná patro pro přespání, dole je k dispozici kuchyňka a krbová vložka sloužící pro vytápění klubovny. Oba tyto prostory umožňují další rozšíření obytného prostoru domu. Dům má velmi hezkou a udržovanou zahradu s venkovním posezením, krytou pergolou s venkovní grilem a krytým přístřeškem pro dva osobní automobily.

Dům je postaven z cihelných bloků Porotherm, plastová okna s dvojsklem, střešní betonová krytina. Ve většině místností je použita keramická podlaha, v ložnici a dětském pokoji je PVC podlaha. Všechny vnitřní dveře jsou dřevěné s obložkovou zárubní. Vytápění objektu je řešeno krbovou vložkou s teplovodním výměníkem umístěnou ve vstupní hale ale je možné vytápění změnit na plynové. TUV je připravována v elektrickém bojleru umístěném v hale.
Dům je napojen na elektrickou, plynovou, vodovodní přípojku, splašková kanalizace je svedena do septiku.

V obci Horní Skrýchov je k dispozici obecní úřad, restaurace, sportovní a dětské hřiště vše ostatní pak v nedalekém Jindřichově Hradci. V obci je zastávka BUS a vlaková zastávka úzkorozchodné trati JH - Obrataň.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horním Skrýchově.