Prodej bytu 1+kk, Praha - Holešovice, Tusarova, 31 m2

Tusarova, Praha 7, Holešovice

5 897 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize a právního servisu
Hypotéka od 28 103 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaTusarova, Praha 7, Holešovice
ID12629
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná31 m2
Patro5. z 9
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy1761 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Pokud hledáte startovací byt nebo investici na pronájem na dobré adrese, tak by vás tato nabídka mohla zajímat. Na jednom z nejhezčích míst pražských Holešovic právě vznikl nový projekt nesoucí název Soho, který představuje výstavbu celého bloku, a to i včetně zeleného vnitrobloku. Byt, který si zde můžete pořídit, má dispozici 1+kk s balkonem a disponuje celkovou užitnou plochou 31,4 m2 (byt 28,4 m2 + balkon 3 m2). Nad rámec budete mít ještě sklep o velikosti 2,2 m2. Jednotka se nachází v 5. nadzemním podlaží domu s orientací na jihovýchodní stranu a krásným výhledem na řeku směr Karlín.

Byt voní novotou, a to opravdu doslova, a tak to můžete být právě vy, kdo bude jeho prvním uživatelem. Projekt Soho byl postaven ve vyšším standardu, jehož součástí jsou dřevěné podlahy nebo hliníková okna s elektrickými venkovními žaluziemi. Celý byt je samozřejmě ještě v záruce.

V bytě byla instalována kuchyňská linka na míru vč. spotřebičů (elektrická trouba s varnou deskou a digestoř). V předsíni byla vybudována prostorná šatní skříň, která zabezpečuje dostatek úložného prostoru.

Dům je úsporný, o čemž svědčí energetická třída sk. B. Předpis měsíčních záloh na poplatky činí 2 741 Kč, nad rámec je potřeba ještě počítat s elektřinou.

Lokalitu není třeba dlouze představovat, protože ti, kteří hledají bydlení v Holešovicích, dobře ví, proč je toto místo tak atraktivní. Popularita této pražské čtvrti je obrovská a neustále roste, což je zárukou bezpečné investice. Díky nedaleké lávce Holka se Holešovice propojily docházkově s Karlínem, který je neméně oblíbený. Přímo v domě je navíc fitness Form Factory nebo skvělé bistro Naše Toustárna. Mnoho dalších skvělých bister a restaurací budete mít v docházkové vzdálenosti.

Pokud vás tedy tato nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 7.