Prodej rodinného domu, Meziměstí, 227 m2 (ID: 1354018)

Meziměstí

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMeziměstí
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná227 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1622 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Meziměstí

Popis

Nabízíme zrekonstruovanou chalupu, která nabízí směs moderního vybavení a tradičního kouzla českého venkova a původního rázu Sudet. Jakmile vyjdete z chalupy, dýchne na vás klid a pohoda CHKO Broumovsko a její dechberoucí příroda. Před chalupou pobublává místní potok, který se v létě hemží pstruhy a za ním se rýsují kopce Orlických hor a louky na nichž se pasou krávy.
Chalupa prošla celkovou rekonstrukcí v roce 2019.Jedna polovina chalupy je vystavěna zcela nová a kompletně dekoru dřeva, druhá zachovává původní ráz Sudet. Chalupa byla do zimy 2021 využívána jako zcela soukromý subjekt, který sloužil k rodinným oslavám a byl zde kladen důraz na balanc mezi soukromým a dostatečným prostorem pro setkání celé rodiny.
Dispozice:
V horním patře jsou 4 oddělené ložnice s manželskými postelemi. Z toho 2 jsou zařízeny zcela pro děti a naleznete v nich hrací koutek s velkým množstvím hraček jak pro chlapce, tak pro dívky. Horní a dolní patro spojuje krásné dřevěné schodiště.
V dolním patře je oddělená toaleta a nová koupelna s velkým sprchovým koutem, pračkou, umyvadlem se zrcadlem a malou skříňkou s podlahovým topením.
Jednu polovinu přízemí zabírá velká společenská místnost s krbem, gaučem, televizí a velkým jídelním stolem, ideální na společné posezení až 10 lidí. V druhé části přízemí je kuchyně s kompletním vybavením, které zahrnuje rychlovarnou konvici, sklokeramickou desku, mikrovlnnou troubu, myčku nádobí, elektrickou troubu a lednici. Hlavním skvostem kuchyně jsou však kachlová kamna.
S kuchyní je propojen menší obývací pokoj s gaučem, televizí a jídelním koutem. Poslední místností v přízemí je malá herna se stolním fotbálkem, kreslícím koutkem a velkou zásobou stolních her a stavebnic. Celá spodní část objektu je bezbariérová.
Na zahradě je venkovní posezení s přístřeškem, lavicí, stolem a grilem. Tady si můžete užívat čerstvého vzduchu i za deště a do nočních hodin relaxovat u ohně a poslouchat to blažené ticho přerušované jenom bubláním sosedícího potoka.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Meziměstí.