Prodej rodinného domu, Teplice, Zemská, 180 m2 (ID: 1354142)

Zemská, Teplice - Trnovany

2 900 000 Kč
/za nemovitost
nejnižší podání
Hypotéka od 13 821 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZemská, Teplice - Trnovany
ID6014AD2433S
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti279 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce řadový dům s dvorkem, garáží a malou zahrádkou. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, garáž na osobní vozidlo a dále 1 místnost, vhodná např. na pracovnu, uskladnění věcí, dílnu, posilovnu, saunu apod. V zadní části přízemí je vstup na dvorek s přístřeškem a kůlnami (možno zbourat) a dále vyvýšená zahrádka s ovocným stromem. V 1. patře domu je malá koupelna a 3 obytné místnosti, další 3 obytné místnosti jsou ve 2. patře. V každém mezipatře je v přístavku samostatný suchý záchod, který je svedený do jímky na dvorku. Pod střechou je veliká, suchá půda. Podlahová plocha samotného domu bez půdy je cca 180 m2. Dům je nepodsklepený, napojený na elektřinu, plyn, vodu a kanalizaci. Topení je lokální plynové (gamaty). Ohřev TUV bojlerem. Parkování je možné v garáži a před domem. Dům bude předaný vyklizený.

Elektronická aukce se bude konat dne: 23.7.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQxNjg=

Nemovitost je ihned k dispozici. Po menších úpravách je v domě možné ihned bydlet a postupně si ho upravovat (rekonstruovat) dle svých představ. Nebo jako investiční záměr se nabízí využití půdy a vybudování celkem 3 bytů. Při splnění podmínek je reálné čerpat dotace Oprav dům po babičce nebo Nová zelená úsporám ve výši až 1.000.000,- Kč.

Výhodou umístění domu je rovněž blízká dostupnost zeleně, obchodů, zdravotního střediska, školy, školky, hřiště, vlakové zastávky nebo trolejbusu.

Nemovitost je možné financovat hypotékou. Ohledně financování se obraťte na aukčního specialistu.

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí

GPS: 50.657370925, 13.836872355

Prohlídka se bude konat 2.7. a 17.7. 2024 v 16:30 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu - pana Radka Pugnera. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Teplicích.