Prodej rodinného domu, Chleny, 90 m2

Chleny

2 379 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 11 338 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaChleny
ID61252
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti755 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chlenech

Popis

Nabízím Vám exkluzivně k prodeji rodinný dům v klidné části obce Chleny, nedaleko Kostelce nad Orlicí. Tento dům, orientovaný na jihozápad, má zastavěnou plochu 171 m² a přilehlý pozemek o rozloze 359 m². K dispozici je také další pozemek o velikosti 223 m², který se nachází pod svahem.

Dům nabízí velký obývací pokoj s okny do zahrady, kuchyni s jídelnou, prostornou koupelnu s toaletou a ložnici. Na dům navazuje garáž a stodola, ze které je přístup na půdu, kde je možné dobudovat další obytné prostory. Dům má z velké části zateplenou fasádu a novou střechu.

Tato nemovitost je ideální pro pohodlné bydlení na pěkném a klidném místě. V obci se nachází škola, školka, hospoda a sportoviště, a je zde bohatý kulturní a spolkový život. Dům je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreaci.

Cena je včetně právního servisu, hypoteční úvěr rádi zajistíme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chlenech.