Prodej zahrady, Olomučany, 1550 m2

Olomučany

1 950 000 Kč
/za nemovitost
vč. provice RK, právního servisu, včetně provize
Hypotéka od 9 293 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaOlomučany
ID24010621
Plocha nemovitosti1550 m2
DopravaSilnice, Autobus

Origo partneři v Olomučanech

Popis

Máte rádi přírodu a hledáte klid od městského ruchu? Potom využijte nabídky zahrady s krásným výhledem a dřevěnou chatou v Olomučanech kousek od města Blanska.

Celková plocha prodávaných parcel činí 1.550 m2. Samotná mírně svažitá, slunná zahrada s ovocnými stromy má plochu 1531 m2. V horní části pozemku vás zaujme nádherný výhled do okolní krajiny.
Na pozemku se nachází dřevěná chata s č.ev. o zastavěné ploše (ZP) 19 m2, která byla postavena kolem roku 1990. Nabízené nemovitosti leží v rekreační části obce Olomučany.

Výhodou je, že autem dojedete až k zahradě.

Kabelová - pojisková skříň se nachází na hranici pozemku v jeho spodní části.

Blízkost přírody a pěkné okolí zaručují klid a příjemnou relaxaci. Zde si můžete užívat společné chvilky s rodinou i přáteli.
Olomučany leží kousek od města Blanska, obklopené přírodou s možností procházek do pěkné přírody Moravského krasu.

A co se na pozemku může postavit dle územního plánu?
Plochy rekreace: rekreace individuální
Podmínky využití:
• Pozemky staveb pro individuální rekreaci (stavby do 30 m2 plochy), pozemky související dopravní a technické infrastruktury, které nesnižují kvalitu životního prostředí a jsou slučitelné s rekreačními aktivitami, zeleň různých forem

Podmíněně přípustné využití:
• dále - Stavby ind. rekreace do 120 m2 plochy za podmínky, že nedojde k narušení krajin. rázu a ohrožení přírody a nebude zastavěno více než 10% plochy pozemku

Intenzita využití ploch:
• Ve stávající i navržené zástavbě – koeficient zastavěné plochy ZP 0,1
Výšková regulace zástavby:
• Maximálně 1 nadzemní podlaží, v případě svažitého území 2 nadzemní podlaží

Pokud chcete ještě relaxovat v letošní zahrádkářské, chatařské sezoně na vlastním, tak mi neváhejte zavolat nebo napsat.
Těším se na vás na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Olomučanech.