Prodej rodinného domu, Ostrovačice, Veveří, 137 m2 (ID: 1354632)

Veveří, Ostrovačice

3 900 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize a služeb RK
Hypotéka od 18 586 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVeveří, Ostrovačice
ID00343
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná165 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha137 m2
Plocha nemovitosti463 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Ostrovačicích

Popis

Rád bych vám nabídl ke koupi rodinný dům s velkým potenciálem, nacházející se v klidné obci Ostrovačice, která je pouhých několik minut jízdy od města Brna a v těsné blízkosti nájezdu a sjezdu na D1 směr Brno, či Praha. Tento dům nabízí skvělou příležitost k rekonstrukci a vytvoření domova dle Vašich představ.

Hlavní vlastnosti nemovitosti:

• Podlahová plocha domu: 137 m2
• Dispozice: 2+1
• Příslušenství: Předsíň, komora, kuchyně, koupelna s WC, samostatné WC
• Plocha zahrady se dvorem: 300 m2
• Plocha garáže: 28 m2
• Dům je částečně podsklepen

Dispozice domu:

Dům disponuje dvěma samostatnými pokoji, které nabízejí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dále je zde předsíň, která Vás přivítá hned po vstupu do domu. Praktická je také samostatná komora, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Koupelna s WC a další, samostatné WC zvyšují komfort bydlení.

Pozemek a přilehlé stavby:

Na pozemku o ploše 300 m2 se nachází zahrada a dvůr, které nabízejí prostor pro relaxaci, zahradničení či rodinné aktivity. Součástí nemovitosti je také vjezd s možností parkování, samostatná garáž o ploše 28 m2, umístěná ve dvoře a drobná hospodářská stavení, která mohou sloužit jako dílna nebo sklad.

Technický stav a možnosti úprav:

Dům pochází z roku 1902 a je připraven k rekonstrukci či dostavbě dle Vašich představ. Střecha je přibližně z 1/3 v pořádku, zbývající část bude vyžadovat opravu krovové konstrukce. V rámci rekonstrukce bude však zapotřebí provést odvlhčení obvodových zdí. Dům je postaven z pálených cihel a je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně městské kanalizace a plynu.

Výhody lokality:

• Klidná a příjemná obec
• Blízkost města Brna (výborná dopravní dostupnost)
• Dobrá dostupnost veřejnou dopravou i autem
• Blízkost přírody a možnosti pro volnočasové aktivity

Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají dům s potenciálem a chtějí si vytvořit bydlení dle vlastních představ. Ostrovačice jsou skvělým místem pro klidný rodinný život s výbornou dostupností do Brna.

Pro více informací a domluvení prohlídky jsem vám plně k dispozici.

PENB nebyl zatím majitelem dodán, proto v rámci platné legislativy uvádím třídu G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostrovačicích.