Prodej chaty, Kočov, Ústí nad Mži, 76 m2

Ústí nad Mži, Ústí nad Mží

2 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 008 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚstí nad Mži, Ústí nad Mží
IDSF3524
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy63 m2
Podlahová plocha76 m2
Plocha nemovitosti63 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice, Autobus
Sklep
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Kočově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji samostatně stojící chatu v kú. Ústí nad Mží, 2 km od obce Kočov, okr. Tachov. Předmětem prodeje je částečně podsklepená, patrová stavba se sedlovou střechou. Užitná plocha chaty je cca 76 m2.
Celková plocha pozemku je 565 m2, zastavená plocha je 63 m2. V přízemí chaty se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s jídelnou a krbem, kuchyně, koupelnou s karmou na ohřev vody (na PB) a WC. V patře se nachází dva samostatné pokoje. Vytápění chaty je řešeno krbem umístněným v obývacím pokoj. Odpad je sveden do jímky o kapacitě cca 4 m3. Voda je řešena studnou. Dále je k dispozici studna, která se v současné době využívá k zalévání zahrady.
K relaxaci a odpočinku je zde k dispozici udržovaná zahrada o celkové výměře 502 m2, na které se nachází kůlna na nářadí a plocha na uskladnění dřeva. Dále je v blízkosti řeka Mže (pstruhový a mimopstruhový revír), ke koupání je možné využít i lom Pavlovice (cca 1,2 km).
Chata je ve velice dobrém stavu a je ihned možné využívat. Bližší informace budou poskytnuty při prohlídce nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kočově.