Prodej bytu 3+kk, Vrchlabí, Jihoslovanská, 72 m2 (ID: 1354848)

Jihoslovanská, Vrchlabí

4 990 000 Kč
/za nemovitost
CENA K JEDNÁNÍ S VÁŽNÝMI ZÁJEMCI
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaJihoslovanská, Vrchlabí
ID0071
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v 1 patře cihlového bytového domu s výbornou pěší dostupností do centra města Vrchlabí.
Byt nabízí prostornou užitnou plochu o rozloze 72 m², s působivě vysokými stropy, které umožňují vytvoření patrového spaní pro děti, čímž získáte více prostoru a komfortu.
Při vstupu do bytu vás přivítá prostorná vstupní chodba, která vede do prostorného obývacího pokoje s vybavenou kuchyní a kuchyňským koutem, ideálním pro rodinné setkání. Z chodby se dále dostanete do ložnice a dětského pokoje.

Koupelna je vybavena vanou, která byla spolu s WC zrekonstruována před dvěma lety. Technická místnost v bytě je vybavena plynovým kotlem, který zajišťuje efektivní vytápění celého bytu.

Byt prošel několika rekonstrukcemi, které mu dodaly moderní a svěží vzhled. V roce 2018 byla provedena kompletní rekonstrukce podlahy, instalován nový topný systém, rozvody a veškerá elektroinstalace. V roce 2022 byly rekonstruovány koupelna a WC, ložnice a také úložné prostory v chodbě.

Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, připravena k brzkému nastěhování. Po dohodě lze nechat byt částečně zařízen -postel, sedačka, skříně.
Byt je možné dispozičně změnit i na 3+1 (vybudováním příčky mezi kuchyní a obývacím pokojen).
Před domem se nachází zahrádka, kterou mohou noví majitelé využívat k relaxaci a zahradničení. Za domem je možné postavit kolnu.

Pokud hledáte ideální místo pro život v srdci Vrchlabí, pak je tento byt tou správnou volbou. Těšíme se na váš zájem a rádi vám poskytneme další informace či zorganizujeme prohlídku.

Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Vrchlabí.