Prodej bytu 3+kk, Loučná pod Klínovcem, 84 m2 (ID: 1355213)

Loučná pod Klínovcem

8 960 000 Kč
/za nemovitost
Akční cena - časově omezená akce
Hypotéka od 42 701 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLoučná pod Klínovcem
ID97
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná84 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha84 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exklusivně nabízíme zkolaudovaný horský řadový dům přímo u sjezdovek na Klínovci.

Poslední volné jednotky v úspěšném a etablovaném projektu Klínovecké louky. Aktuálně za jedinečnou, časově omezenou cenu. Neváhejte a kontaktujte nás ze zájmem o prohlídku. Várování... domy na místě působí ještě mnohem lépe, než na fotkách.

Domy nabízí plný komfort a soukromí rodinného domu, avšak bez starostí a s veškerým servisem. Prostorná dispozice 3+kk se dvěma terasami, praktickou komorou a vestavěným patrem navíc, nabízí skvělý komfort pro velkou rodinu včetně přátel. Celková plocha (bez započítání teras) 84m.

V přízemí domu se nachází prostorná a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, francouzskými dveřmi na terasu a krbovými kamny pro pravou horskou atmosféru.

V prvním nadzemním patře se nachází dvě prostorné ložnice, jedna z nich s vestavěným patrem, druhá s praktickou terasou. Dále pak stylová koupelna a oddělené WC.

Interiér byl plánován s důrazem na maximální komfort a praktičnost. Vkusně zvolené materiály včetně designového vybavení koupelny a jasanové dřevěné podlahy dodávají prostoru skvělou atmosféru.

Prostorná dispozice 3+kk, 84m + dvě terasy (6,5 a 6,3 m);
Uzavřený klidný areál v docházkové vzdálenosti ke sjezdovkám;
Prosluněné dispozice s dechberoucími výhledy;
Vestavěné patro a krbová kamna v ceně;
Nadčasový design s vysokým standardem včetně dřevěných podlah;
Možnost dokoupit až dvě parkovací místa pro maximální komfort;
Prodej přímo od developera s možností odpočtu DPH (12%).
V případě zájmu možnost krátkodobého pronajímání bez starostí se zaběhnutým servisem;

Lokalita: Největším lákadlem je bezprostřední blízkost sjezdových tratí na Klínovci, Božím Daru, či německém Oberwiesenthalu. Poloha v 1000mnm garantuje v zimě dostatek sněhu, v létě naopak velmi příjemné klima. Přímo v místě je bezpočet možností k turistice, cyklo výletům, sjezdům na horských kolech (Trail Park Klínovec), či běžkaření.

V případě zájmu o investici bez starostí lze jednoduše nastoupit do zaběhnutého projektu a inkasovat výnosy. Díky blízkosti sjezdovek je projekt extrémně populární mezi hosty.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, v Krušných horách jsme doma!

Použité fotografie vybavený vzorový dům.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Loučné pod Klínovcem.