Prodej pozemku pro bydlení, Nelahozeves, 1958 m2 (ID: 1355544)

Nelahozeves

7 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu, všech služeb, možnost zajištění financování
Hypotéka od 35 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaNelahozeves
ID17624
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1958 m2

Origo partneři v Nelahozevsi

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek v obci Nelahozeves, který je pouhých 20 minut od Prahy a má velkorysou rozlohu 1958 m2.
Kompletní inženýrské sítě na pozemku a asfaltová obecní příjezdová cesta činí budoucí výstavbu bezproblémovou. Pozemek je svažitý a projekt pro výstavbu s tím počítá, podívejte se v galerii jak bezvadně by to mělo vypadat.

Původní projekt zahrnuje spodní patro jako technické zázemí domu s pokoji nebo menší bytovou jednotkou a garáží, horní patro je koncipované jako byt o dispozici 4kk s terasou a východem na horní část zahrady, ze které je parádní výhled do okolí. Již vypracovaný projekt na stavbu patrového rodinného domu s již vydaným stavebním povolením, takže se dá rovnou stavět, má zastavěnou plochu včetně terasy 168 m2 a užitná plocha domu bez terasy je 210 m2. Na vyžádání poskytneme kompletní náhled do projektu domu. Případný zájemce by mohl začít obratem stavět, ale samozřejmě to není podmínkou a je možné tento projekt kompletně předělat. Po dokončení stavby a terénních úprav vznikne unikátní bydlení s možností nejrůznější realizace na rozlehlém pozemku.

Případně by šlo pozemek rozdělit až na tři stavební parcely, což umožňuje územní plán obce. Nelahozeves má strategickou polohu mezi Mělníkem a Prahou, se kterou má vynikající spojení díky dálnici D8 a nebo vlakové dopravě, kdy směr Praha jezdí vlaky každou hodinu, nebo ze sousedních Kralup dokonce každých 30 minut. Autem se skvěle dostanete jak do Letňan, tak např. na letiště Václava Havla. Nelahozeves je vozem cca 20 minut od Letňan, kde je dostupné metro C. Součástí obce je PID, škola a školka, nejbližší velké nákupní centrum je v Letňanech. Nelahozeves je obklopena krásnou přírodou a nabízí mnoho příležitostí pro túry a cyklo výlety.
V obci se nachází proslulý zámek s úchvatným parkem. Řeka Vltava je ideální pro rybaření, plavání nebo vodácké výlety. V Nelahozevsi je nová Restaurace Stará Vinopalna s výhledem na Nelahozevský zámek či rodný dům Antonína Dvořáka, je výjimečná nejen svým prostředím, ale i výtečnou a vyhlášenou kuchyní.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít a kontaktujte nás.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nelahozevsi.