Prodej bytu 2+1, Nepomuk, Na Vinici III., 59 m2 (ID: 1355981)

Na Vinici III., Nepomuk

2 395 000 Kč
/za nemovitost
Zajistíme pro Vás financování
Hypotéka od 11 414 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNa Vinici III., Nepomuk
IDXVA-IH-BJ240419
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná63 m2
Patro2. z 5
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Parkování

Origo partneři v Nepomuku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi velmi pěkného, částečně zrekonstruovaného bytu 2+1 v osobním vlastnictví, v ulici Na Vinici III č. p. 454 v Nepomuku. Nabízený byt (bez balkonu, či lodžie) je umístěn v prvním patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu. Byt nabízí místnosti vstupu (7,79 m2), kuchyně (10,0 m2), obývacího pokoje (18,1 m2) a ložnice (18,1 m2). Dispozici bytu doplňuje místnost koupelny (3,6 m2) se záchodem. Součástí bytu je sklepní kóje (2,0 m2). K dispozici je místnost kočárkárny ve společných částech domu. Přímo před domem je položeno parkoviště pro osobní automobily.
Nabízený byt prošel v minulých letech částečnou rekonstrukcí. Bylo zde vybouráno původní, umakartové bytové jádro a nahrazeno bylo jádrem novým, zděným. V souvislostí s rekonstrukcí jádra byla rekonstruována elektroinstalace, vodoinstalace a odpady. Místnost kuchyně je vybavena novou, velmi pěknou kuchyňskou linkou (do tvaru písmene „L“) s vestavěnou horkovzdušnou elektrickou troubou, sklokeramickou varnou deskou, a digestoří.
Koupelna je vybavena vanou, klosetem, umyvadlem a je zde pamatováno i na umístění pračky. V koupelně a kuchyni byl instalován sádrokartonový podhled s bodovým osvětlením. Ve vstupu, koupelně a kuchyni je položena keramická dlažba, v obývacím pokoji a v ložnici plovoucí podlaha.
Dům s nabízeným bytem byl vystavěn v roce 1974 a v předchozích letech prošel kompletní revitalizací – byla osazena nová okna, vyzděny meziokenní vložky, dům byl zateplen a opatřen novou fasádou. Opravena byla střecha i stoupačky.
Celková plocha bytu (dle katastru nemovitostí) čítá 58,59 m2, měsíční předpis plateb je stanoven na 4.641,- Kč, z toho fond oprav 700,- Kč. Vlastnická práva k nabízenému bytu nejsou nikým a ničím omezena, k předání může dojít prakticky okamžitě.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Nepomuku (okr. Plzeň-jih).