Prodej rodinného domu, Hradec nad Moravicí - Bohučovice, 120 m2 (ID: 1356125)

Hradec nad Moravicí, Bohučovice

4 250 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí kupující
Hypotéka od 20 254 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHradec nad Moravicí, Bohučovice
ID61644
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti169 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Hradci nad Moravicí

Popis

Toužíte po velkém bytě, ale s možností zeleně v podobě zahrady či terasy? Za atraktivní cenu nabízíme k prodeji dům v malebné krajině v obci Bohučovice. Tato nemovitost je ideální jako místo k rekreaci, ale využití je vhodné i pro rodinný život v podobě stálého bydlení. Při sezení na terase se můžete kochat malebnou okolní kopcovitou krajinou nebo záhonky a zahradou, která díky svým rozměrům 68m2 nevyžaduje velkou údržbu. Jako místo pro setkávání s přáteli či rodinou si určitě vyberete místo k relaxaci v druhém patře domu, které disponuje prostornou novou terasou. Nemovitost prošla důkladnou venkovní rekonstrukcí v průběhu posledních pěti let, kdy majitelé zateplili dům, vyměnili okna za plastové, došlo k oplechování rýn, okapových svodů a byla položena nová střešní krytina. Zvelebili “kabát” domu v podobě nové fasády, již zmíněné terasy a garáže. Také všechny dveře včetně garážových byly nahrazeny za plastové. Na pozemku se nachází studna, která je pořád plná vody. Pozemek není příliš velký a stejně tak dům, který na něm stojí, proto uspokojí zájemce, který nestojí o časově i finančně náročnou údržbu.

Jestliže se rozhodnete pro koupi této zajimavé nemovitosti, jsme připraveni Vám poskytnout zajištění nejlepšího servisu v oblasti financování.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci nad Moravicí.