Prodej chaty, Černovice - Vlkosovice, 28 m2

Vlkosovice

1 723 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 8 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVlkosovice
ID22746
StavbaMontovaná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná25 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy28 m2
Podlahová plocha28 m2
Plocha nemovitosti1277 m2
Plocha zahrady1249 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaSilnice, Autobus
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Černovicích

Popis

Vlkosovice jsou obec, která je nejjižnější místní částí města Černovic v okrese Pelhřimov. Jsou vzdálené asi 5 km.
Právě zde nabízíme k prodeji chatu o zastavěné ploše 28 m, která je umístěná na zahradě o rozloze 1277 m, na okraji obce v krásném a klidném místě v oblasti Táborska. Tábor je vzdálen 30 minut jízdy. Toto místo je ideální pro milovníky přírody, kteří hledají útočiště mimo rušné městské prostředí.

Na pozemku je chata o zastavěné ploše 28 m. Vejdeme do první místnosti, kde je příjemné místo na stolování a výhled do zahrady. Navazující další místnost je ložnice, s výlezem na malou půdu.
Chata je napojená na elektřinu, přivedená voda, vytápění krbovými kamny v ložnici.

Na pozemku je zahradní domek, či sklad. Vše bude potřebovat vaši péči, ale výsledek bude stát určitě za to. V současné době bude chata vytyčená geodetem a stavba bude postupně zlegalizovaná.

Tato zahrada s chatou představuje skvělou příležitost pro realizaci vlastních úprav a představ. Ideální víkendové, či prázdninové místo.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Černovicích (okr. Pelhřimov).