Prodej bytu 3+1, Žamberk, Dukelská, 64 m2

Dukelská, Žamberk

2 335 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 11 128 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení1884,- Kč vč. fondu oprav, bez el. a plynu
AdresaDukelská, Žamberk
ID2445
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná64 m2
Patro3. z 3
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti64 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Parkování

Origo partneři v Žamberku

Popis

Představte si, že se každé ráno probouzíte v útulném podkrovním bytě, který nabízí nejen klid a pohodu, ale i veškerý komfort městského života. Krásný podkrovní byt 3+1 s komorou v malebném městě Žamberk, na klidné ulici Dukelská. Tato výjimečná bytová jednotka o celkové užitné ploše 63,2 m² se nachází v bytovém domě, který je situován v blízkosti centra města, což zaručuje veškerý komfort městského života s výhodou klidného bydlení.Původní dispozice bytu před úpravou je 2+1 a dvě komory.Z velké komory je nyní pracovna. Byt je ve výborném stavu a nabízí prostornou a praktickou dispozici. Po vstupu do bytu se ocitnete v chodbě, která vás zavede do různých částí bytu. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem, vedle ní se nachází samostatné WC. Velká komora je využita jako pracovna a poskytuje ideální prostor pro domácí kancelář nebo klidné studium. Za ní je další, menší komora, která nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby.
Obývací pokoj je světlý a prostorný, ideální pro rodinné setkání nebo relaxaci po náročném dni. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem, odsavačem par a pračkou. Ložnice je příjemná a útulná, poskytuje ideální místo pro odpočinek a regeneraci. Vytápění je zajištěno ústředním topením s vlastním kotlem umístěným v suterénu, nebo akumulačními kamny.
Jednou z velkých výhod tohoto bytu je jeho umístění v podkroví, které zaručuje naprosté soukromí a klid. Nemusíte se obávat hlučných sousedů nad vámi. Za domem se nachází zahrada, která je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek na čerstvém vzduchu.
Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení v blízkosti centra města, do 540 m je školka, škola, Penny market, autobusová zastávka a do 1km poliklinika. V případě zájmu o prohlídku nebo další informace nás neváhejte kontaktovat. Tato nabídka představuje vynikající příležitost pro investici do kvalitního bydlení v atraktivní lokalitě.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Žamberku.