Prodej rodinného domu, Rádlo, 222 m2

Rádlo

16 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 78 634 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRádlo
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná222 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2203 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Rádlu

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji atypický, velmi hezky řešený rodinný dům kolaudovaný v roce 2009 na Rádle. Dům je velmi prostorný, prosvětlený s výhledem do okolí a velmi dobře přístupný.

V přízemí domu je vstupní hala, technická místnost, spižírna, šatna, pracovna s vlastní toaletou a schodiště do prvního patra, kde se nachází prosvětlený obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou a kuchyní s východem na terasu a ložnice s vlastní koupelnou. Z obývacího pokoje je vstup na terasu lemující obvod domu. Ve druhém patře jsou dva pokoje a samostatná koupelna s vanou i sprchovým koutem. 

Vytápění domu zajišťuje v přízemí a 1.NP podlahové topení, ve 2.NP jsou radiátory. Kotel je plynový a zajišťuje i ohřev vody.

Součástí domu je zděná dvojgaráž o zastavěné ploše 53m2 umístěná u vjezdu na pozemek za elektrickou, pojezdovou bránou. Rozlehlá a slunná zahrada s jezírkem nabízí nespočet možností pro odpočinek a relaxaci v soukromí. Naleznete tam skleník, dětský koutek, krásné kamenné ohniště a přístřešek na dřevo.

Obec Rádlo je malebná, klidná obec bezprostředně navazující na Jablonec nad Nisou. V okolí jsou lesy a louky s nespočtem možností pro sportovní, nebo rekreační vyžití s dostatkem tolik potřebného klidu, soukromí.

Tato nemovitost je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří ocení spojení klidu, luxusu a krásy přírody.

Pro domluvení prohlídky nebo více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rádlu.