Prodej rodinného domu, Kožlany, 102 m2

Kožlany

1 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 7 149 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKožlany
ID0201-NP02804
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná102 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha102 m2
Plocha nemovitosti768 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kožlanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme na prodej krásný venkovský dům v obci Dřevec na Plzeňsku. Dům je hlavním objektem krásného starého statku a bude i s polovinou zahrady smluvně oddělen od zbylé části dvora a druhého domu, který ke statku patří. K prodávanému domu patří část pozemku dvora a část zahrady. Dům je velmi malebný, dýchá z něj historie a je zde plně dochován "Genius Loci".
Dům má dispozici prostorného 3+1+ konírna a velká půda. Část domu - krásný obývák a kuchyně jsou již po kompletní rekonstrukci, zbylé místnosti - koupelna, velká ložnice a pokoj na rekonstrukci ještě čekají. K zamyšlení je i budoucí využití krásné velké pochozí místnosti na půdě. Konírnu lze využít i jako sklep nebo vinotéku apod. Dům bude nejen skvělou chalupou pro rodinu, ale je vhodný i pro trvalé bydlení.
Čerpání pitné vody je zajištěno ze společné studny, dům má vlastní jímku a přípojku elektřiny.
Dřevec je malebná obec, součást blízkého města Kožlany v okrese Plzeň-sever. V okolí jsou krásné lesy, rybníky a možnosti turistiky.
Dům i s nádvořím má plochu 300 m2 a zahrada 468 m2.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kožlanech (okr. Plzeň-sever).