Prodej rodinného domu, Kamenné Žehrovice, J. K. Tyla, 170 m2

J. K. Tyla, Kamenné Žehrovice

7 450 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a advokátního servisu
Hypotéka od 35 505 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJ. K. Tyla, Kamenné Žehrovice
IDVD-1344
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná170 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy118 m2
Plocha nemovitosti623 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Výtah

Origo partneři v Kamenných Žehrovicích

Popis

Představujeme prodej rodinného domu v obci Kamenné Žehrovice, nacházející se ve Středočeském kraji, asi 7 km jihozápadně od města Kladna, na hlavní silnici z Prahy do Karlových Varů.

Dům o dispozici 7+1 má dvě nadzemní podlaží a je podsklepený. Na pozemku je prostorná kůlna a zahradní domek, zahrada je lehce svažitá a plná vzrostlé zeleně.

V přízemí se nachází čtyři pokoje a koupelna, v patře jsou tři pokoje, kuchyň se spíží, koupelna a samostatná toaleta.

Okna v celém domě jsou dřevěná, vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva a ohřev vody je řešen elektrickými bojlery umístěnými v koupelnách. Nemovitost je napojena na obecní vodovod i kanalizaci, sloupek s plynem je u domu. Rozvody vody jsou v plastu a rozvody elektřiny v mědi.

V obci je základní škola, mateřská škola, pošta, nádraží a dvě stanice autobusu, které umožňují přímé spojení s okolními obcemi a také s Prahou, Karlovými Vary, Žatcem, Rakovníkem a Kladnem.

Hledáte-li vhodnou nemovitost pro vlastní bydlení či investiční příležitost na pronájmy, pak mě neváhejte kontaktovat ohledně prohlídky.

Průkaz energetické náročnosti budovy bude zpracován.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kamenných Žehrovicích.