Prodej bytu 3+kk, Vrchlabí, Papírenská, 86 m2 (ID: 1358422)

Papírenská, Vrchlabí

8 206 200 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 39 108 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPapírenská, Vrchlabí
ID0320-NP00099
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná99 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha86 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Chtěli byste bydlet v moderním bytě nebo apartmánu za dostupnou cenu v energeticky úsporném domě? Milujete hory, přírodu a zároveň si potrpíte na komfort? Koupě bytu v našem projektu je ideální příležitostí pro milovníky zimních sportů a celoročních outdoorových aktivit.

Exkluzivně nabízíme poslední volné byty v rámci čerstvě dokončené I. etapy projektu Pod Slunečným vrchem ve Vrchlabí. Tento projekt se nachází v blízkosti více než 7 skiareálů, včetně Špindlerova Mlýna, který je dostupný do 15 minut jízdy. Obytný soubor je také v docházkové vzdálenosti od autobusového a vlakového nádraží.

Nabízený byt s výměrou 86,2 m² (3+kk) disponuje 2 ložnicemi, samostatnou toaletou, prostornou koupelnou se sprchovým koutem a obývacím pokojem s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je přímý vstup na balkón (JZ) o rozloze 13,4 m², který poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zeleň.

Projekt Pod Slunečným vrchem je vybudován na území bývalého brownfieldu závodu TOS HYDRAULIKA s.p. a tvoří moderní rezidenční čtvrť citlivě zasazenou do zeleně, s napojením na klíčovou dopravní infrastrukturu a občanskou vybavenost.

Areál využívá čisté zdroje elektrické energie díky napojení na místní vodní elektrárny a lokální distribuční síť. Zelené střechy zlepšují klima a ovzduší a zároveň plní tepelně izolační funkci. Všechny objekty jsou připraveny na budoucí instalaci fotovoltaických panelů a využití tepelných čerpadel.

Při výstavbě byly použity kvalitní technologické postupy s železobetonovými základy, svislými konstrukcemi Porotherm a moderními fasádními izolačními systémy. Budovy jsou vybaveny výtahem pro všechna podlaží. V bytech jsou vinylové podlahy se zvukově izolační vrstvou a podlahovým vytápěním. Teplo zajišťuje vlastní kotelna systému centrálního vytápění. Koupelny a WC jsou vybaveny velkoformátovou keramickou dlažbou a obklady. V celém bytě jsou sádrové omítky a sanita je od kvalitních výrobců Laufen, Jika, Grohe a Ravak. Byt je vybaven obložkovými falcovými interiérovými dveřmi a bezpečnostními vchodovými dveřmi.

K bytu lze dokoupit prostornou sklepní kóji pro uskladnění kol a lyží a parkovací stání v podzemní garáži pod domem s centrálním vjezdem, přímým vstupem do budovy a přístupem k výtahu.

Rezidenční čtvrť se nachází pouhých 800 m od centra Vrchlabí, mezi ulicemi Papírenská a Slunečný vrch, a je v docházkové vzdálenosti od autobusového a vlakového nádraží. Projekt sousedí s modernizovanou prodejnou LIDL a veškerá občanská vybavenost je dostupná do 10 minut pěšky.

K dispozici jsou byty v různých nadzemních podlažích. Kolaudováno 11/23, ihned k nastěhování.

V případě potřeby zajistíme také financování nákupu nemovitosti, individuálně a bez nutnosti zajištění nemovitostí.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Vrchlabí.