Prodej pozemku pro bydlení, Pyšel, 2055 m2

Pyšel

2 490 000 Kč
/za nemovitost
cena vč. provize RK, 3% z kupní ceny+DPH
Hypotéka od 11 867 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPyšel
IDPozemek Pyšel
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2055 m2

Origo partneři v Pyšelu

Popis

Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 2055m2, který je dle uzemního plánu v zastavěném území obce a určen pro výstavbu rodinných domů. C

Pozemek se skládá ze dvou parcel 921m2 a 1134m2) a lze na něm realizovat s příslušným stavebním povolením stavbu min. 2 rodinných domů.

Pozemek je celý oplocen s bránou pro vjezd osobních vozů.
V současnosti je na pozemku i chata, která není zapsaná v katastru. Chata je zděná a má užitnou plochu 50m2 (2x25m2)plus podkroví pod sedlovou střechou. Chata je připojená na elektřinu a má vlastní studnu (užitková voda), odpad sveden do jímky. K dispozici je menší kuchyňská linka, toaleta a umyvadlo, možnost sprchy. V kuchyni také kamna na tuhá paliva napojená do komínu.

V dané lokalitě bylo nově provedeno zasíťování elektřinou a je zde zpevněná příjezdová cesta. V obci právě probíhá budování pateřních sítí vody a kanizalce.

Sousední novostavby jsou napojeny na vlastní studnu na vl. čističku s trativodem.

Pro sjednání prohlídky nebo pro doplňující informace neváhejte kontaktovat naši RK.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pyšelu.