Prodej rodinného domu, Tvrdonice, Tabule, 282 m2

Tabule, Tvrdonice

10 390 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního a poprodejního servisu
Hypotéka od 49 516 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydleníNáklady spojené s bydlením do cca 8.000,-Kč měsíčně pro šest osob.
AdresaTabule, Tvrdonice
ID217
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná282 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti844 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Tvrdonicích

Popis

Na základě výhradního zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout možnost koupě zánovního samostatně stojícího rodinného domu, se samostatnou garáží, předzahrádkou, krásnou zahradou s krytým bazénem v takřka nejjižnějším cípu Jižní Moravy. Dům je v blízkosti turisticky atraktivního soutoku dvou řek, z jihozápadu Dyjí a z východu Moravou, z jihu tvořící vrchol tzv. Dyjského trojúhelníku, historicky patřícímu Dolnímu Rakousku, ve výběžku Vídeňské pánve v Dolnomoravském úvalu, představující trojmezí třech států Česka, Slovenska a Rakouska. Obec Tvrdonice je v samotném srdci Podluží náležející do Slovácké vinařské podoblasti proslulá svým bohatým folklórním životem.

Samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům o velikosti 6+1, 1.NP sestává z obývacího pokoje, kuchyně, koupelny, ložnice, technického koutu pod schodištěm, samostatného WC a venkovní terasy, 2. NP sestává z podesty se samostatnými vstupy do čtyř ložnic a koupelny. Dům skýtá dokonalé skloubení současných požadavků na moderní, pohodlné a elegantní bydlení, ideální pro relaxaci početnější rodiny. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu “G“.

Tvrdonice se nachází mezi městy Břeclaví západně 11 km, Lanžhotem jihozápadě 5 km, Hodonínem severovýchodně 18 km, od nájezdu na dálnicí D2 6 km severovýchodně a 60 km do jihomoravské metropole.

Obec s 2.100 obyvateli disponuje veškerou občanskou vybaveností a dobrou infrastrukturou s ideální dostupností na dálnici D2 či s autobusovou zastávkou č. 572. Mezi významné zaměstnavatele sídlící v obci patří potravinářské firmy Frujo a Toje, zemědělská firma Jižní Morava, a.s. a společnost Great Gun, která se zabývá prodejem a výrobou střelných zbraní.

Ve Tvrdonicích je nemalé množství hospůdek a restaurací, nachází se zde Sokolovna se sálem, Hospůdka U Kostela, Bowling-kavárna-herna-restaurace, Restaurace Dělnický dům, Hospoda Na Hřišti a Restaurace a penzion Čičina, především je to kraj vyhlášených vinných sklepů.

Tvrdonice jsou rájem cykloturistiky, obcí procházejí celkem 3 cyklostezky, č. 43, 44 a Podluží, která vede rovnou k vinným sklípkům s cykloodpočívárnou, ale také rájem rybářů, nabízejí se tu revíry v podobě řek Kyjovka a Morava, rybník v TNA, štěrkovny a slepá ramena řeky Moravy. V katastru obce leží i přírodní rezervace Stibůrkovská jezera.

Nejstaršími dochovanými památkami obce jsou Boží muka, trojboká sakrální stavba z 18. stol., socha svatého Jana Nepomuckého z roku 1841, Amfiteátr v pozadí rybníka s malou Slováckou chalupou, budova staré základní školy a funkcionalistický Kostel svatého Mikuláše, který je hlavní dominantou obce. Na počátku milénia došlo k vybudování nové domovní ulice Tabule, v roce 2010 nové komunikace z obce Moravská Nová Ves do Lanžhota přes Tvrdonice, multifunk. a dětského hřiště, zajímavostí je 7 nadčasových Skulptur ve vinici v okolí tvrdonických vinic.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tvrdonicích.