Prodej apartmánu, Železná Ruda, 679 m2

Železná Ruda

19 499 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 92 926 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaŽelezná Ruda
ID06977
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná679 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Zajímavá příležitost pro PODNIKATELE a INVESTORY v lyžařském středisku Špičák v CHKO Šumava.
Prodej Ski penzionu o užitné ploše 570 m2, který disponuje 4 apartmány se 2 ložnicemi a 1 apartmánem s 1 ložnicí, pro cca 18 osob s kuchyní a jídelnou, bytem pro správce 4+1 s balkónem, garáží, kotelnou, uhelnou. Vedle penzionu je zastřešený kout s venkovním krbem k posezení. Přístavba je tvořena třemi podzemními garážemi 65 m2 a nad garážemi je vestavěn moderní apartmán 2+KK s krbem o velikosti 49 m2. Na pozemku o celkové výměře 968 m2 jsou ještě 4 parkovací stání.

Ačkoliv budova penzionu je vhodná k úpravě podle vlastních představ, její potenciál je neuvěřitelný. Představte si, jaké možnosti se vám otevírají v srdci tak oblíbeného lyžařského střediska.

Penzion se nachází přímo ve vyhledávaném lyžařském středisku, což zaručuje stálý přísun turistů během zimní i letní sezóny. Blízkost hranic s Německem přináší také potenciál pro zahraniční klientelu.

Nemovitost je napojena na kanalizaci, elektřina 230V a 380 V, motorový proud v penzionu i v podzemních garážích, voda je zajištěna vlastní vrtanou studnou. Platí se pouze stočné ve výši 64 Kč/m³.

Penzion disponuje kotelnou s dvěma samostatnými okruhy na topení. Poslední nájemníci přikládali jednou za 3 dny. Spotřeba činila 40 metráků uhlí a 30 m³ dřeva za sezónu.

https://dagmarpekarkova.cz/nemovitosti/prodej-rodinneho-penzionu-679-m2-na-spicaku-zelezna-ruda/

PENB není zpracován, uvádí se třída G. Kolaudace v roce 1997.

Koupě tohoto penzionu je investicí do budoucnosti, která nabízí skvělý potenciál pro rozvoj úspěšného podnikání v turistickém ruchu. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost stát se součástí lyžařského střediska Špičák na Šumavě.

Železnorudsko leží 5 km od hranic s Německem, nabízí desítky kilometrů strojově upravovaných běžeckých tras. Na 8 km sjezdových tratí najde místo každý, od začátečníků až pro profesionální lyžaře. Špičák je nejen rájem pro lyžaře, ale i skvělým místem pro letní rodinné dovolené. V obci je částečná občanská vybavenost, dopravní spojení - vlak, autobus, spousta cyklostezek.

Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku této výjimečné nemovitosti. Jsme tu, abychom vám pomohli realizovat vaše podnikatelské sny v nádherném prostředí Šumavy.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů v Železné Rudě.