Prodej bytu 2+kk, Kroměříž, Štěchovice, 78 m2

Štěchovice, Kroměříž

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠtěchovice, Kroměříž
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná78 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Kroměříži

Popis

Unikátní bydlení v Kroměříži

Prodej prostorného bytu 2+kk v jedinečné rezidenci ve Štěchovicích v Kroměříži.

Nabízíme k prodeji nadstandardní byt 2+kk o výměře 78,7m², který poskytuje maximální soukromí a klid. Byt se nachází na 3.NP a disponuje parkovacím stáním a nabízí výhled jak do krásné zahrady, tak na okolní domy v ulici Štěchovice. Tento exkluzivní byt je součástí moderní rezidence, která vyniká špičkovými technologiemi a kvalitními materiály.

Srdcem technologických řešení je 18 geovrtů napojených na tepelné čerpadlo, které zajišťuje podlahové vytápění a chlazené stropy. Elektřinu vyrábí 40 fotovoltaických panelů. Zelená fasáda a střecha poskytují vynikající izolaci, zatímco hliníková okna od firmy Schüco zaručují dokonalou tepelnou a zvukovou izolaci. Stínící technika Sunscreen od firmy MERMET, která je chytře skryta pod fasádou, zajišťuje optimální komfort.

Interiér bytu je zařízen luxusními velkoformátovými obklady a dlažbou Laminam, dubovými podlahami Meister Lindura a koupelnovými doplňky od firmy Hansgrohe. K dispozici je také sklep, výtah, bezbariérový přístup do budovy a parkování s přípravou na elektromobilitu.
Součástí rezidence je soukromá zahrada osázená pestrou zelení a biotopem, ideálním pro relaxaci po náročném dni.

Objekt se nachází poblíž historického centra města a nedaleko nejvýznamnější památky – Květné zahrady. Lokalita je klidná, přiléhající k výstavbě rodinných domů a v blízkosti základní školy Štěchovice a mateřské školy Mánesova – pobočka Štěchovice.

Tento výjimečný byt nabízí jedinečné spojení moderního bydlení a klidného prostředí.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout váš nový domov!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Kroměříži.