Prodej rodinného domu, Ostrava, 26. dubna, 152 m2

26. dubna, Ostrava

5 850 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK, právního servisu a úschovy peněz
Hypotéka od 27 879 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Adresa26. dubna, Ostrava
ID12715
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná152 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy302 m2
Plocha nemovitosti792 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Ostravě

Popis

Exklusivně Vám nabízíme k prodeji podsklepený rodinný dům o velikosti 5+1 se zastavěnou plochou 274 m2, který se nachází ve velmi lukrativní lokalitě Plesná, na ulici 26.dubna, v okrese Ostrava - město. Samotná zahrada je o rozloze 792 m2, na které stojí zděná garáž se zastavěnou plochou 28 m2 a dřevěná kůlna. Dům je ve stavu před celkovou rekonstrukci, což umožňuje budoucím zájemcům si dům přizpůsobit dle svým požadavků a vkusu.
Dům je zděný, celý podsklepený se dvěma vstupy, z předsíně a ze zahrady. Dům má sedlovou střechu s krytinou z plechu, břízolitovou fasádu a plastové okna. Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a na odpadní jímku. Vytápění domu je prostřednictvím plynového kotle, který je umístěn ve sklepních prostorách. Vjezd na pozemek je z obecní komunikace, která je v zimním období pravidelně udržována. Parkování pro 2 auta je přímo na dvoře a další v garáží.
Pojďme nahlédnout do domu:
V přízemí se nachází obývací pokoj, z kterého vedou dveře do jednotlivých pokojů, a to ložnice, dětského pokoje a kuchyně. V obývacím pokoji je komín, na který se dají napojit krbové kamna. V rámci moderního bydlení lze v obývacím pokoji vyměnit velké francouzské dveře za stávající okno, aby tak vznikl přímý vstup přes terasu na zahradu. V přízemí se taktéž nachází spíž a toaleta. V prvním patře jsou 3 samostatné pokoje a další prostor, který se dá využít na vybudování nové koupelny a toalety. Půda je jednou z dalších část domu, která se dá využít pro vybudování dalších obytných místností zajišťujících komfortní bydlení.
V současné době, před celkovou rekonstrukcí domu je dle energetického štítku energetická náročnost budovy G.
Pokud hledáte dům s dojezdem do centra Ostravy za kulturou, nákupy, lékařem a úřady do 15 minut jste na správném místě.
Samotný dům se nachází v centru obce, kde je veškerá občanská vybavenost, jako je škola, školka, obchody, restaurace, Městský úřad, pošta atd..
V rámci naších služeb Vám zdarma zajistíme právní servis včetně úschovy a financování nemovitosti prostřednictvím našeho hypotečního poradce. Dále jsme Vám schopni na dům zajistit dotace, a to na zateplení fasády, okna, izolaci střechy, na dešťovou vodu, tepelné čerpadlo i solární panely.
Bližší informace Vám rádi sdělíme telefonicky nebo osobně na prohlídce. Těšíme se na případnou spolupráci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.