Pronájem skladu, Kroměříž, Jožky Silného, 5500 m2 (ID: 1358985)

Jožky Silného, Kroměříž

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaJožky Silného, Kroměříž
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná5500 m2
Typ objektuPatrový

Origo partneři v Kroměříži

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout jednotku k pronájmu, a to bývalou halu po firmě Rosamarket. Tato halová jednotka nabízí celkovou rozlohu 5 500 m2 skladovacích prostor, 930 m² chlazených prostor, 1 500 m² kancelářských a zázemí a 578 m² ostatních prostor. Dále disponuje 19 nájezdoývmi rampami pro kamiony, světlou výškou 9,5 m v suché části skladu, a 4 m v chlazeném skladu.

Hala poskytuje flexibilní možnosti využití pro různé typy podnikání. Skladovací část je ideální pro logistiku a skladování zboží, zatímco chlazené prostory jsou vhodné pro potřeby distribuce potravin nebo farmaceutických výrobků. Kancelářské a zázemí nabízejí prostor pro administrativní činnosti a personál. Díky možnosti pronájmu redukčních prostor je možné optimalizovat náklady v souladu s potřebami nájemce.

Jednotka se nachází na adrese Jožky Silného 2684, Kroměříž 1, což je strategická lokalita s dobrou dostupností. Tato lokalita nabízí výhody pro firmy působící v oblasti distribuce a logistiky. Uvolnění prostor je plánováno na červen 2024, s možností uspíšení v případě zájmu. Kontrakt na pronájem je navržen na 3 roky s možností prodloužení přímo s majitelem haly.

Pro informaci o ceně a dalších detailech projektu, prosím kontaktujte konzultanta viz. kontakt níže.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Kroměříži.