Prodej bytu 3+kk, Ostrava, Keltičkova, 102 m2

Keltičkova, Ostrava

6 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKeltičkova, Ostrava
ID168/4039
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná102 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha102 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie
Terasa

Origo partneři v Ostravě

Popis

Výjimečná příležitost! Nabízíme Vám luxusní bytovou jednotku v atraktivní lokalitě Slezské Ostravy na adrese Keltičkova 64. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu.

Tento byt je skvělým příkladem luxusního bydlení. Aktuálně prošel velmi nákladnou rekonstrukcí, která byla dokončena v říjnu 2023. Byt nabízí 2 ložnice, jedna má vlastní šatnu a druhá průchozí vestavěné skříně, velký obývací pokoj který je propojený s kuchyní, koupelnu s prostorným walk-in sprchovým koutem, ve které je navíc velké dvojité umyvadlo.

Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Velká terasa s výhledem do zeleně dává možnost relaxace a pobytu venku přímo v bytě. Pro Vaše pohodlí jsou v bytě nové podlahy (dokonce vylité anhydritem), LED osvětlení v SDK podhledech, stropní LED svítidla, obložkové lakované dveře, sádrové omítky, záclony, kompletní stínění a mnoho dalšího.

Tento krásné bydlení se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, ze která se snadno dostanete do centra města.

Nemovitost je aktuálně pronajata nájemcům za 25 000 Kč měsíčně + služby. Nájemní smlouva je uzavřena do 31. 3. 2025. Byt proto nabízíme jako investiční příležitost. Nájemné lze následně vypovědět nebo prodloužit dle dohody.

Pro více informací mě prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Ostravě.